Jouw mening is belangrijk

Heb jij al een review geschreven over mijn werk? Super bedankt daarvoor! Jouw review laat andere namelijk weten hoe het is om met mij samen te werken. Dit zal mij ook helpen om door te blijven gaan als fotograaf en mijn diensten te verbeteren.

Lees mijn beoordelingen

Professioneel en enthousiast

4,0 score

We hebben in november bij Daphne een zwangerschapsshoot gehad. Zij is duidelijk professioneel en enthousiast. Ze heeft goede ideeën, maar ook genoeg ruimte voor eigen initiatieven. Het was een leuke middag

Linda Manders

Out of the box en dus vaak unieke foto’s!

5,0 score

Daphne heeft voor mij verschillende fotoshoots verzorgd van mijn paarden en hond. Bij al deze shoots ben ik zeer te spreken over de kwaliteit en service! Buiten dat de foto’s altijd naar wens zijn en de kwaliteit geweldig is, is een fotoshoot van Daphne altijd gezellig en ontspannen. Hoe (in mijn ogen) onmogelijk een paard soms kan zijn tijdens een shoot, met veel geduld lukt het Daphne altijd weer om toch fantastische foto’s te maken. Ook is ze goed in het out of the box denken waardoor er vaak unieke foto’s worden gecreëerd.

Joelle Heijnert

Newborn/lifestyleshoot

5,0 score

Een newborn/lifestyle shoot gehad met Daphne. Hele lieve meid vol met creative ideeën om de foto’s tot een mooi eindresultaat te leiden. We zijn daarom ook uitermate tevreden met het eindresultaat. Daphne design & fotografie; BEDANKT!! We zullen zeker meerdere shoots boeken bij deze fotografe.

Jacobs

🥰🥰🥰

5,0 score

Keer op keer weer zulke mooie foto’s! En het is ook super fijn dat Daphne zelf met ideeën komt. Ook zijn de shoots altijd super gezellig en voelt het dus niet ongemakkelijk aan.

Yara

Nieuwe auto sticker.

5,0 score

Wat fijn en meedenkend. Alles is bijna mogelijk☺️heel blij met mijn nieuwe auto sticker.

Monique Visser