Jouw mening is belangrijk

Laat mij jouw ervaring met Daphne Design & Fotografie weten

Hebben wij al eens samengewerkt? Laat mij dan weten hoe jij deze samenwerking hebt ervaren. Als jij al een review geschreven hebt dan super bedankt daarvoor! Jouw review is namelijk belangrijk. Zo laten we andere weten hoe het is om met mij samen te werken. Tevens draagt jouw mening bij om mijn diensten te verbeteren.

Lees de ervaring van anderen,

Super gezellig!

Rated 5 out of 5

Super gezellig! samen eropuit geweest op een vroege winterochtend en wat was het prachtig. Met veel geduld hebben we zelfs mijn lastige lupse hond er prachtig erop kunnen krijgen. 100% aan te raden.

Jamey Swinkels

Professioneel en enthousiast

Rated 4 out of 5

We hebben in november bij Daphne een zwangerschapsshoot gehad. Zij is duidelijk professioneel en enthousiast. Ze heeft goede ideeën, maar ook genoeg ruimte voor eigen initiatieven. Het was een leuke middag

Linda Manders

Out of the box en dus vaak unieke foto’s!

Rated 5 out of 5

Daphne heeft voor mij verschillende fotoshoots verzorgd van mijn paarden en hond. Bij al deze shoots ben ik zeer te spreken over de kwaliteit en service! Buiten dat de foto’s altijd naar wens zijn en de kwaliteit geweldig is, is een fotoshoot van Daphne altijd gezellig en ontspannen. Hoe (in mijn ogen) onmogelijk een paard soms kan zijn tijdens een shoot, met veel geduld lukt het Daphne altijd weer om toch fantastische foto’s te maken. Ook is ze goed in het out of the box denken waardoor er vaak unieke foto’s worden gecreëerd.

Joelle Heijnert

Newborn/lifestyleshoot

Rated 5 out of 5

Een newborn/lifestyle shoot gehad met Daphne. Hele lieve meid vol met creative ideeën om de foto’s tot een mooi eindresultaat te leiden. We zijn daarom ook uitermate tevreden met het eindresultaat. Daphne design & fotografie; BEDANKT!! We zullen zeker meerdere shoots boeken bij deze fotografe.

Jacobs

🥰🥰🥰

Rated 5 out of 5

Keer op keer weer zulke mooie foto’s! En het is ook super fijn dat Daphne zelf met ideeën komt. Ook zijn de shoots altijd super gezellig en voelt het dus niet ongemakkelijk aan.

Yara