Blijvende herinneringen
Let’s create magic together

Samen met jouw trouwe viervoeter op de foto? Of juist mooie foto’s van jouw dier alleen? Foto’s als aandenken of om thuis groot aan de muur op te hangen? Er is altijd wel een reden om foto’s van jouw te laten maken.

Laten we samen aan de slag gaan!

Enkele voordelen op een rijtje

De pakketten
Let’s create magic together

Basis pakket

± 1 uur | € 64,99

Standaard pakket

± 1,5 uur | € 94,99

Compleet pakket

± 2 uur | € 127,50

Full service fotoshoot

Daphne Design & Fotografie helpt jou verder ook na de fotoshoot! Zo kan ik ondersteuning bieden bij het uitzoeken van de beste foto’s. Indien gewenst kunnen deze foto’s afgedrukt worden op bijvoorbeeld plexiglas of canvas.

 

Na deze fotoshoot heb jij een blijvende herinnering!

Fotoshoot invulling
Welke foto’s wil jij graag?

Honden fotoshoot

Tijdens een honden fotoshoot gaan we same een heerlijke wandeling maken. Tijdens deze wandeling nemen we tussendoor pauze op mooie plekjes om jouw trouwe viervoeter te fotograferen.

Paarden portretten

Als je voor paarden portretten kiest dan worden er portret foto’s van het paard gemaakt. Je kunt er voor kiezen alleen foto’s te laten maken van je paard maar ook om samen op de foto te gaan.

Black foto's

Tijdens een black fotoshoot worden er hoofdzakelijk portret foto’s gemaakt. Het grootste verschil is dat black foto’s hebben een zwarte achtergrond maar zijn gemaakt met het gebruik van natuurlijk licht.

Onder het zadel

Wanneer je graag foto’s onder het zadel wil gaan we samen kijken naar een geschikte plek. Zo kunnen er dressuur foto’s gemaakt worden maar ook spring- en western behoren tot de opties (mits de locatie dit toelaat).

Paard in actie

Wat is er nu mooier dan een paard in alle vrijheid! Tijdens deze fotoshoot worden de paarden los gefotografeerd in een wei of rijbak. Ook behoort longeren of los in een paddock op locatie tot de mogelijkheden!

Anders ...

Als fotograaf sta ik open voor ideeën! Heb jij een leuk idee of een bepaald thema wat jij graag wilt uitwerken? Laten we dan samen kijken naar een pakket wat het beste aansluit bij al jouw wensen en voorkeuren.

FAQ

Een aantal vragen op een rijtje.
Bekijk alle meest gestelde vragen hier.

Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken bij Daphne Design & Fotografie!

Het boeken van een fotoshoot kan via het formulier op deze pagina, middels een berichtje via mijn contactpagina of door een mail te sturen naar daphne-design@hotmail.com. Na het versturen zal ik zo snel mogelijk contact met jou op om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en de afspraak te bevestigen.

Bij regen (m.u.v. motregen en enkele spatjes) zal de fotoshoot kosteloos worden verplaatst. Dit geldt ook bij onweer en (zwarte) storm. Bewolking is geen reden om tot verplaatsing van de fotoshoot. 

De eindbeslissing voor het verzetten ligt altijd bij de fotograaf. Uiteraard zal er altijd overleg plaatsvinden.

De duur van de fotoshoot is afhankelijk van het gekozen pakket. Twijfel je over de tijd of wil je dat een fotoshoot langer duurt dan kun je altijd extra tijd bijboeken.

Nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden probeer ik zo snel mogelijk het keuze album online te hebben dit gebeurt meestal binnen 3 werkdagen.

Bij het keuze album ontvang je al meteen 1 bewerkte foto geschikt voor social media.

Nee, bij Daphne Design & Fotografie kun je ook terecht voor andere fotoshoots. Als fotograaf heb ik ervaring in het fotograferen tijdens bruiloften, zwangerschappen, newborn, portretten maar ook in het fotograferen van producten voor op bijvoorbeeld webshops. Echter ligt mijn specialisatie wel bij paarden- en hondenfotografie.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau geven, een fotoshoot of misschien wel een afdruk op bijvoorbeeld canvas of hout. De cadeaubonnen van Daphne Design zijn al te bestellen vanaf €10,-. De waarde van de ceaudbon zal verrekend worden met de totale kosten van de fotoshoot en/of fotoherinnering.

Een cadeaubon bestellen kan hier.

Indien je nog vragen hebt verwijs ik je graag door naar mijn FAQ, hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Of neem vrijblijvend contact met mij op.

Algemene voorwaarden & Auteursrechten

Als je een fotoreportage bij mij boekt dan ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met mijn algemene voorwarden & auteursrechten. Alle beelden gemaakt door Daphne Design & Fotografie zijn altijd voorzien van auteursrechten en mogen alléén openbaar gemaakt worden indien deze voorzien zijn van logo en naamsvermelding.