Bruidsfotografie

Liefde, passie, vriendschappen en familie. Alles waar een bruiloft om draait. Met een oog voor detail en een beetje humor leg ik jullie dag vast. Het allerliefste leg ik jullie dag vast van begin tot eind, van het omkleden in de ochtend tot het feest in de late uurtjes. Dit zodat jullie wanneer jullie de foto’s terug kijken de dag weer volledig herbeleven.

De mooiste momenten zitten in de kleinste dingen. Spontane foto’s die precies weergeven hoe jullie dag was. 

Spontane fotografe

Beschikbaar in heel Nederland

Vrijblijvende kennismaking

Werkwijze

Voorafgaand

Voorafgaand aan jullie bruiloft kom ik graag op bezoek om kennis te maken. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en plannen voor deze dag. Aan de hand van jullie pannen zal ik een aanbod om maat maken, een aanbod welke hier volledig op aansluit. Uiteraard wordt bij het aanbod rekening gehouden met jullie budget. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een standaard pakket.

De grote dag

Op de trouwdag ben ik op de afgesproken tijd aanwezig op de afgesproken plaats. Ik zorg zelf dat ik op de locatie kom, hier hoeven jullie je geen zorgen over te maken en hoeven deze dag rekening met mij te houden. Ik fotografeer digitaal en probeer altijd zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Op deze manier kan ik het beste werken.

Na de bruiloft

Binnen 7 werkdagen komt er een preview welke verstuurd zal worden per mail (WeTransfer). Daarna ga ik hard aan het werk. Ik selecteer de mooiste foto’s en voorzie deze van nabewerking. Bij een bruiloft van bijvoorbeeld 6 uur moet je al snel denken aan zo een 600 foto’s! Het uitzoeken en bewerken van deze foto’s vergt dan ook de nodige tijd.

Binnen 8-10 weken zullen ook de andere foto’s volgen. Deze zullen op een USB geplaatst worden en zal per post toegestuurd worden. Indien gewenst is het mogelijk ook de foto’s per e-mail toe te sturen.

Kom ik ook op jullie bruiloft?

Tarieven

Ik hou van duidelijkheid, overzicht en geen verassingen achteraf. Daarom wordt op voorhand jullie wensen besproken zodat de prijs en het pakket volledig aansluit op jullie plannen, wensen en ideeën. Kies een van mijn standaard pakketten of stel jouw eigen pakket samen!

Brons

150
  • 1,5 uur aaneengesloten fotografie
  • 30 foto's zonder logo*
  • Alle foto's voorzien van nabewerking

Zilver

250
  • 3 uur aaneengesloten fotografie
  • Ruime selectie foto's*
  • Alle foto's voorzien van nabewerking

Goud

400
  • 6 uur aaneengesloten fotografie
  • Ruime selectie foto's*
  • Alle foto's voorzien van nabewerking

Reserveren