Daphne Design

Cadeaubon

Daphne Design

Ken je dat gevoel? Dat je opzoek bent naar dat ene speciale cadeau?
Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau te geven, een fotoshoot of misschien wel een afdruk of canvas. Daphne Design helpt je graag bij dit speciale cadeau.

De cadeaubonnen van Daphne Design zijn al te bestellen vanaf €5,-. Dit tarief zal verrekende worden met het totaal te betalen bedrag voor de fotoshoot of fotoherinnering. De cadeaubonnen van Daphne Design hebben geen verloop datum, dit omdat er een bedrag cadeau gedaan zal worden. Liever geen cadeaubon geven met een bedrag erop vermeld? Dan kan er ook gekozen worden met een omschrijving bijvoorbeeld "Fotoshoot voor 1 persoon". Wanneer je er voor kies een omschrijving op de cadeaubon te plaatsen dan zal er een datum gebonden worden, uiteraard zal dit in overleg gebeuren. De cadeaubon is ten alle tijden zonder reiskosten.

Geef een herinnering cadeau!

Het design van de cadeaubon zal aangepast worden naar de gelegenheid van het cadeau. Denk hierbij aan moederdag, vaderdag, verjaardagen, kerstmis, sinterklaas of gewoon zomaar omdat je iemand een blijvende herinnering gunt.

Wanneer er nog vragen zijn kunnen deze gesteld worden door te mailen naar daphne-design@hotmail.com.

Daphne Design

Website door Daphne Design