Cadeaubon

Ken je dat gevoel? Dat je opzoek bent naar dat ene speciale cadeau?
Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau geven, een fotoshoot of misschien wel een afdruk op bijvoorbeeld canvas of hout. De cadeaubonnen van Daphne Design zijn al te bestellen vanaf €10,-. De waarde van de ceaudbon zal verrekend worden met de totale kosten van de fotoshoot en/of fotoherinnering.

Geef een herinnering cadeau!

Onze cadeaubonnen zijn geschikt om o.a. cadeau te geven bij gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, kerstmis, sinterklaas of gewoon zomaar omdat u iemand een blijvende herinnering gunt.

Indien er nog vragen zijn of je wilt een ceadubon bestellen dan kun je het formulier onderstaande formulier invullen of een mail sturen naar daphne-design@hotmail.com.

Bestelformulier cadeaubon

Voorwaarden cadeaubon

  1. Cadeaubonnen zijn uitsluitend in te wisselen op fotoshoots.
  2. Iedere cadeaubon is voorzien van unieke code. Je dient deze code zorgvuldig te bewaren. In geval van verlies of diefstal vindt geen restituie plaats. 
  3. Deze unieke codeas zijn voor éénmalig gebruik. Het doorgeven van een code is dan ook niet toegestaan.
  4. De code dient bij het boeken van een fotoshoot worden doorgegeven. De waarde van de cadeaubon kan niet achteraf in mindering gebracht worden.
  5. De aard, waarde en vervaldatum is te vinden op de cadeaubon. Iedere cadeaubon (uitgegeven door Daphne Design) heeft een bepaalde geldigheidsduur. Dit kan varieren van 3 tot 12 maanden. Na het vertrijken van de geldigheid kan de cadeaubon NIET meer ingewisseld worden, ook niet voor een aangepaste waarde.
  6. Cadeaubonnen kunnen niet ingewisseld worden op reeds bestaande afspraken.
  7. Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en het bedrag dient in 1x gebruikt te worden.
  8. Cadeaubonnen kunnen niet aangekocht worden met een andere cadeaubon.
  9. Een cadeaubon kan niet ingewisseld worden op reiskosten.
  10. De voorwaarden van de cadeaubonnen kunnen gewijzigd worden.