CS Horse & Design

Oh wauw wat heb ik toch een super leuke kans gekregen!
Een samenwerking waar ik erg veel zin in heb en ook echt naar uit kijk.

Op 7 september las ik een oproep van CS Horse & Design. Zij waren opzoek naar blogger/vlogger voor zowel hun social media als website. Het doel is om maandelijks nieuwe product(en) te testen en hier over te reviewen. Sinds 28 september mag ik het eindelijk openbaar maken dat ik ben toetreden tot het team van CS Hose & Design. Dit betekend dat jullie binnenkort op mijn website revieuws kunt vinden van de producten van CS Horse & Design. Ben je nu al nieuwsgierig geworden naar hun collectie?

Ik kan jullie verklappen er zijn veel glitters !!

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}