Design

Zakelijk
Als je een bedrijf start of hebt dan is het ontzettend belangrijk om herkenbaar en uniek te zijn. Vooral in een wereld waarin op iedere hoek van de straat en online overal reclame te vinden is. Een goede huisstijl is dan ook van essentieel belang. Het ontwerpen van een goede huisstijl begint altijd vooraf met een gesprek waarin de wensen besproken worden en de visie van het bedrijf duidelijk wordt. Daphne Design gaat vervolgens aan de slag om een zo goed mogelijk (passend) ontwerp te maken.

Particulier
Geboortekaartjes, fotoboeken maar ook voor persoonlijke trouwkaarten kun je terecht bij Daphne Design. Samen gaan we de wensen bespreken en aan de hand daarvan zal er een ontwerp volgen.

Prijzen
Omdat ieder ontwerp uniek is zijn er geen vaste prijzen voor grafische producten. Aan de hand van jouw wensen wordt er gekeken naar de tijd welke nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Op basis hiervan krijgt u op voorhand de prijs te horen.

Drukkerij
Daphne Design beschikt niet over een eigen drukkerij. Drukwerk kan door Daphne Design geregeld worden, dit zal gebeuren bij een extern gespecialiseerd bedrijf.