Design

Zakelijk
Als u een bedrijf start of hebt dan is het ontzettend belangrijk om herkenbaar en uniek te zijn. Vooral in een wereld waarin op iedere hoek van de straat en online overal reclame te vinden is. Een goede huisstijl is dan ook van essentieel belang. Het ontwerpen van een goede huisstijl begint altijd vooraf met een gesprek waar de wensen besproken worden en de visie van het bedrijf duidelijk wordt. Daphne Design gaat vervolgens aan de slag om een zo goed mogelijk (passend) ontwerp te maken. Ik houd u te allen tijde op de hoogte zodat we samen tot het gewenste eindontwerp komen.

Particulier
Geboortekaartjes, fotoboeken maar ook voor persoonlijke trouwkaarten kunt u terecht bij Daphne Design. Samen gaan we de wensen bespreken en aan de hand daarvan zal er een ontwerp volgen. Ook hierbij houd ik u te allen tijde op de hoogte zodat we samen tot het juiste ontwerp komen en u het met trots kunt delen.

Prijzen
Omdat ieder ontwerp uniek is zijn er geen vaste prijzen voor grafische producten. Aan de hand van uw wensen wordt er gekeken naar de tijd welke nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Op basis hiervan krijgt u op voorhand de prijs te horen. Neem contact met mij op om te mogelijkheden te bespreken.

Drukkerij
Daphne Design beschikt niet over een eigen drukkerij. Drukwerk kan door Daphne Design geregeld worden, dit zal gebeuren bij een extern gespecialiseerd bedrijf.