Digitale bestanden
Digitale foto’s zonder logo voor privé gebruik

Foto's voor jou telefoon, tablet of laptop!

De foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotoshoot* van Daphne Design kunnen digitaal en zonder logo aangekocht worden. Foto’s zonder logo kunnen o.a. gebruikt worden voor afdrukken op fotopapier, canvas, aluminium, plexiglas en/of kunnen verwerkt worden in een fotoalbum. Naast foto’s laten afdrukken kunnen deze ook gebruikt worden als bijvoorbeeld achtergrond op jouw telefoon, tablet en/of laptop. Zo kun je er dus dagelijks van genieten!

Let op; de foto’s die je aankoopt zonder logo zijn uitsluitend voor privé gebruik en mogen dan ook niet gebruikt of gepubliceerd worden op welke manier dan ook.

Prijslijst

  Prijs per stuk Vanaf 5 stuks
Social media foto met logo € 7,50 p.st. € 5,00 p.st.
Hoge resolutie groot zonder logo € 12,50 p.st. € 9,50 p.st.

Extra foto’s voorzien van logo.
Vind jij het aantal foto’s in het pakket te weinig en wil je graag wat extra foto’s ontvangen? Voor maar € 7,50 ontvang jij al 1 extra foto (volledig bewerkt en voorzien van logo) en voor maar € 15,00 ontvang je 1 foto met logo voor social media én 1 foto op hoge resolutie zonder logo. Extra foto’s kunnen altijd achteraf besteld worden. Het aantal beschikbare extra foto’s is afhankelijk van de shoot resultaten.