Wedstrijd fotografie
Laat jouwwedstrijd vastleggen!

Kom ik fotograferen tijdens jouw westrijd?

Wanneer je een wedstrijd organiseert of je neemt deel aan een wedstrijd is het altijd leuk hier mooie herinneringen van te hebben.

Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak door deelnemers/teams gewaardeerd wordt als er een fotograaf aanwezig is om foto’s te maken van deze dag. De deelnemers/teams focussen zich op de wedstrijd en ondertussen zorgt een fotograaf voor de foto’s van deze dag. Ik kom dan ook graag langs om foto’s te maken van jouw evenement.

Je hoeft niet van de organisatie te zijn om een wedstrijd door te geven.
Ook als deelnemer mag jij een wedstrijd aanmelden. Vervolgens zal ik contact op nemen met de organisatie over de mogelijkheden!

Wat zijn de mogelijkheden

Ruitersport

Doe jij mee aan een wedstrijd en vind jij het leuk als er deze dag foto’s gemaakt worden? Daphne Design & Fotografie komt graag langs om foto’s te maken tijdens jouw wedstrijd.

Hondensport

Als hondenliefhebber vind ik het leuk om tussen de dieren te zijn. Heb jij binnenkort een leuk event en ben je nog opzoek naar een fotograaf? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Voetbal

Naast het fotograferen van dieren vind ik het heerlijk om langs de lijn te staan tijdens een voetbalwedstrijd. Heb jij een toernooi in de zaal of gewoon op het veld en ben jij nog op zoek naar een fotograaf? Stuur mij dan gerust een bericht!

Overig

Naast ruitersport, hondensport en voetbal zijn er nog meer soorten evenementen. Heb jij een evenement waar jij graag een fotograaf bij wilt hebben (bijvoorbeeld een auto meeting) ook dan kom ik graag langs. Vraag naar de mogelijkheden.

Bestellen van foto’s
Digitaal of als print.

Heb jij een foto gezien welke je graag wilt bestellen?

Het bestellen van foto’s kan via het bestelformulier. Geef bij ‘bestelling’ aan om welke foto het gaat en hoe je deze foto graag zou willen ontvangen (social media € 7,50 per stuk of in hoge resolutie* € 12,50 per stuk).

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op via de mail en stuur de foto (of eventuele screenshot) mee. Mailen mag naar daphne-design@hotmail.com.

* Bij de hoge resolutie versie ontvang je tevens een social media foto welke geschikt is voor het gebruik op social media GRATIS.

 Prijs per stukVanaf 5 stuks
Social media foto met logo€ 7,50 p.st.€ 5,00 p.st.
Hoge resolutie groot zonder logo€ 12,50 p.st.€ 9,50 p.st.
Enthousiast geworden?

Mag ik komen fotograferen?

Lijkt het jouw leuk om mij als event fotograaf te hebben?
Meld jouw event dan geheel vrijblijvend aan en reserveer een plekje in mijn agenda!

Wedstrijd aanmelden
Waneer is mag ik langskomen?