Foto op aluminium
een unieke afdruk voor bij jou aan de muur

Een foto op aluminium wordt ook wel foto op dibond genoemd. Een dibond is een kunststofsoort wat bestaat uit 3 stevige lagen. Het totaal is 3mm dik en de middelste laag is vormvast en ijzersterk.  De bovenste laag (de laag waar de foto op gedrukt wordt) lijkt erg op aluminium. Deze platen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten dankzij een waterafstotende coating.

* Alle producten op deze pagina zijn voor privé gebruik. Tevens zijn alle prijzen exclusief eventuele verwerk- en verzendkosten.

Prijslijst

Formaten en prijzen

Staand/Liggend Prijs per stuk
30 x 20 cm € 28,95
40 x 30 cm € 42,95
60 x 40 cm € 63,50
Vierkant Prijs per stuk
20 x 20 cm € 17,50
40 x 40 cm € 51,95
50 x 50 cm € 63,50

Het verschil tussen wit en geborsteld aluminium?
Wit aluminium: Dit aluminium is glad en heeft hierdoor geen (grove) structuur. De foto zal dekkend worden gedrukt en hierdoor zullen er geen lijnen van het aluminium zichtbaar zijn. Bij een foto op aluminium met witte ondergrond worden de wittinten in je foto extra benadrukt en ontstaat er kleurechtheid. Dit zorgt voor een prachtig helder en fris effect.

 

Geborsteld aluminium: Bij geborsteld aluminium zie je de textuur van aluminium juist wel erg door je foto heen. Bij een geborstelde aluminiumplaat, worden de witte delen in jouw foto niet mee geprint. De witte delen in je foto worden vervangen door de zilvergrijze kleur van het aluminium zelf. Dit geeft je foto een matte finish en zorgt voor een echte metaal look.

Een ophangsysteem bij je foto op aluminium?
Met een ophangsysteem bevestig je je foto op aluminium eenvoudig en op een mooie manier aan de muur. De kosten voor een ophangsysteem zijn afhankelijk van het formaat en aantal panelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een ander formaat?
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Beknopte informatie

  • Kies uit wit of geborsteld aluminium
  • Beschikbaar in verschillende afmetingen
  • Kies voor een passen ophangsysteem (prijs afhankelijk van formaat)
  • Tegen meerprijs ook mogelijk om buiten op te hangen
  • Prijzen zijn exclusief verzend- en verwerkingskosten à € 10,00
  • Inclusief gratis foto zonder logo op standaard formaat