Algemene voorwaarden

1. Algemeen

1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle foto's, teksten, fotoshoots, bestelling en design opdrachten van Daphne Design.
2. Wanneer je bij Daphne Design een fotoshoot boekt, een design opdracht laat uitvoeren of op elke andere manier een samenwerking aangaat dan ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees deze daarom altijd eerst aandachtig door. Indien je ergens niet mee eens bent maak dit gerust kenbaar via de mail door te mailen naar daphne-design@hotmail.com

2. Fotoshoots

1. Daphne Design zal een selectie maken van de foto's welke gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. Deze worden ten alle tijden door de fotograaf gekozen.
2. Daphne Design staat altijd open voor ideeën. Indien er speciale wensen of ideeën zijn dan mogen deze altijd kenbaar gemaakt worden.
3. De naam van de fotograaf (Daphne Design) zal ten alle tijden verbonden zijn aan het werk. Het is daarom niet toegestaan zonder overleg foto's online te publiceren. Alle foto's welke u ontvangt van Daphne Design welke voorzien zijn van logo mogen online op bijvoorbeeld Facebook gepubliceerd worden.
4. Daphne Design zal nooit zonder overleg met het model foto's online publiceren. Indien het gaat om een portfolio shoot behoud Daphne Design het recht te kiezen voor publicatie.
5. Nadat de fotoshoot is afgelopen zullen de eerste foto's (maximaal 3 stuks) binnen 2 dagen toegestuurd worden. De overige foto's van de selectie zullen binnen 10 werkdagen volgen, indien er feestdagen tussen zitten kan het langer duren.

3. Beperkingen

1. De prijzen van de fotoshoot zijn exclusief reiskosten à € 0,20 per gereden kilometer. Indien de reistijd langer dan 1 uur bedraagt zal er € 5,- per uur bijkomen.
2. Het aanvragen van een fotoshoot of design opdracht kan middels daphne-design@hotmail.com.
3. De kosten kunnen op de dag van fotoshoot contact betaald worden (voordat de fotoshoot begint) of kan per bank overgemaakt worden. Indien er gekozen wordt voor bankoverschrijving dient het geld op de rekening te staan op de dag dat de fotoshoot zal plaatsvinden.
4. De fotoshoot zal zoveel mogelijk naar wens worden ingedeeld. Indien de foto's niet naar wens zijn kan er geen teruggave van geld plaatsvinden. Samen zullen wij kijken naar een gepaste oplossing. Daphne Design laat je niet staan.
5. Indien de fotoshoot onverhoopt niet door kan gaan op de geplande dag dan kan de fotoshoot tot maximaal 5 dagen voor aanvragen kosteloos geannuleerd worden. Indien dit binnen 5 dagen plaatsvindt zal er 20% van de kosten in rekening gebracht worden.
6. Het weer speelt helaas een belangrijke rol bij de fotoshoot. Indien er sprake is van slecht weer zullen wij samen kijken voor een geschikte datum.
7. De foto's zullen standaard middels WeTransfer verstuurd worden. Wanneer gewenst kunnen de foto's op CD geleverd worden voor € 5,-

4. Digitale fotobestanden en afdrukken

1. De fotoselectie van de fotoshoot worden binnen 10 werkdagen verstuurd.
2. Indien foto's nabesteld worden zullen deze pas uitgeleverd worden indien de betaling ontvagen is.
3. Foto's die per post verstuurd worden zullen stevig verpakt worden en voorzien worden van "Niet vouwen" tekst. Daphne Design is niet verantwoordelijk voor schade welke tijdens het bezorgingproces zijn ontstaan.
4. Fotobestanden zonder logo zijn voor eigen gebruikt en mogen niet online gepubliceerd worden tenzij anders besproken.
5. Het is niet toegestaan het logo van Daphne Design te verwijderen. Indien dit gebeurd kunnen er kosten voor de foto in rekening gebracht worden.

5. Publicatie en Auteursrecht

1. Alle foto's blijven in het beit van Daphne Design en mogen niet gebruikt worden voor promotionele/commerciële doeleinden, indien je er voor kiest foto's van Daphne Design te gebruiken voor promotionele/commerciële doeleinde dien je dit per mail aan te vragen.
2. Op alle foto's rust auteursrecht, het is dus niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming foto's te publiceren of verveelvoudigen.
3. Foto's welke voorzien zijn van Daphne Design logo mogen online op bijvoorbeeld Facebook gepubliceerd worden.
4. Bij een portfolio shoot behoudt Daphne Design altijd het recht de foto's online te publiceren, wanneer hier bezwaar tegen is kan die per mail kenbaar gemaakt worden.
5. Wanneer er foto's gepubliceerd worden zonder schriftelijke toestemming wordt dit gezien als inbreuk op de auteursrechten, hierbij wordt een vergoeding geëist van minimaal € 50,-.

6. Verantwoording en Klachten

1. Indien er klachten zijn over het geleverde werk van Daphne Design dient dit binnen 10 werkdagen kenbaar gemaakt te worden. Daphne Design zal dan samen kijken naar een gepaste oplossing.
2. Het is niet mogelijk om geld terug te kijken. Wanneer je ontevreden bent of klachten heeft gaan wij samen kijken naar een gepaste oplossing, dan wel het maken van een nieuwe afspraak.

7. Betalingen

1. Deze voorwarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Daphne Design.
2. Betalingen van o.a. bestellingen en diensten dienen vooraf betaald te worden middels bank contant of bank overschrijving. Daphne Design zal tijdig een bericht sturen bij ontvangst van het geld en het opsturen van de bestelling.

Een afspraak maken of vraag stellen?
Daphne Design

© Daphne Design, Fotografie & Vormgeving 2016
Lees altijd eerst onze voorwaarden voordat je gebruikt maakt van de diensten van Daphne Design.
Flexibel · Jong · Allround · Fotografie · Grafisch vormgeving · Interactieve vormgeving · Liefde voor het vak