Dit kan ik voor jou betekenen
Bekijk mijn pakketten

Een moment om even bij stil te staan, een moment om het verleden tastbaar te maken. Dat is de kracht van fotografie. Hoe mooi zou het zijn om altijd de mogelijkheid te hebben weer even terug te kunnen gaan in de tijd, terug naar dat ene moment.

Als enthousiaste fotograaf met liefde voor dieren en passie voor het vak ga ik graag aan de slag om voor jou deze blijvende herinneringen te maken. Ik vind het dan ook belangrijk dat jullie samen kunnen ontspannen en mij even vergeten zodat er de meest pure momenten onstaan.

Laten we jullie verhaal vastleggen.

Welk pakket past het beste bij jou? Hieronder staat diverse fotoshootpakketten die ik aanbied. Neem deze rustig door zodat jij kunt zien welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen. Kom je er niet uit of wil je graag advies ontvangen voor je een fotoshoot boekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Blijvende herinnering

Samen met jouw trouwe viervoeter op de foto? Of juist mooie foto’s van jouw dier alleen? Foto’s als aandenken of om thuis groot aan de muur op te hangen. Er is altijd wel een reden om foto’s van jouw viervoeter te laten maken.

vanaf | € 64,99

Lifestyle shoot met je paard

Wat is nu een lifestyle shoot met je paard? Ik ga gezellig een dagdeel met jou mee naar jouw paard/pony om te fotograferen. Tijdens de shoot is er ruimte voor portretfoto’s maar ook komen de dagelijkse bezigheden komen aan bod.

Ochtend, middag of avond | € 212,50

Let's go social media

Kom jij foto’s te kort of heb je leuke ideeën maar loop je vast bij het maken van de foto’s? Laten we samenwerken en samen content maken voor jouw account! Met het social media pakket ben jij verzekerd van genoeg foto’s!

vanaf | € 199,99

Wist jij dat je voorafgaand aan een fotoshoot een gratis kennismakingsgesprek kunt boeken?

Meegroei abonnement

Ze blijven niet altijd klein. Laat de groei van jouw puppy of veulen vastleggen en kies voor een voordeelpakket van 1 jaar!

vanaf | € 124,99

Groepsreportages

Wil jij graag met vriendinnen, stalgenoten of leden van de rijvereniging een fotoshoot dag organiseren? Kies dan voor groepskorting!

vanaf | € 39,99

Kunst reportages

Wil jij graag iets unieks aan de muur? Bij een kunst reportage zal jouw foto met de hand geschilderd of getekend worden!

vanaf | € 109,99

Full service fotoshoot

Daphne Design & Fotografie helpt jou verder ook na de fotoshoot! Zo kan ik ondersteuning bieden bij het uitzoeken van de beste foto’s. Indien gewenst kunnen deze foto’s afgedrukt worden op bijvoorbeeld plexiglas of canvas.

 

Na deze fotoshoot heb jij een blijvende herinnering!

Take time to do
what makes your
soul happy!

FAQ

Een aantal vragen op een rijtje.
Bekijk alle meest gestelde vragen hier.

Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken bij Daphne Design & Fotografie!

Het boeken van een fotoshoot kan via het formulier op deze pagina, middels een berichtje via mijn contactpagina of door een mail te sturen naar daphne-design@hotmail.com. Na het versturen zal ik zo snel mogelijk contact met jou op om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en de afspraak te bevestigen.

Bij regen (m.u.v. motregen en enkele spatjes) zal de fotoshoot kosteloos worden verplaatst. Dit geldt ook bij onweer en (zwarte) storm. Bewolking is geen reden om tot verplaatsing van de fotoshoot. 

De eindbeslissing voor het verzetten ligt altijd bij de fotograaf. Uiteraard zal er altijd overleg plaatsvinden.

De duur van de fotoshoot is afhankelijk van het gekozen pakket. Twijfel je over de tijd of wil je dat een fotoshoot langer duurt dan kun je altijd extra tijd bijboeken.

Nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden probeer ik zo snel mogelijk het keuze album online te hebben dit gebeurt meestal binnen 3 werkdagen.

Bij het keuze album ontvang je al meteen 1 bewerkte foto geschikt voor social media.

Nee, bij Daphne Design & Fotografie kun je ook terecht voor andere fotoshoots. Als fotograaf heb ik ervaring in het fotograferen tijdens bruiloften, zwangerschappen, newborn, portretten maar ook in het fotograferen van producten voor op bijvoorbeeld webshops. Echter ligt mijn specialisatie wel bij paarden- en hondenfotografie.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau geven, een fotoshoot of misschien wel een afdruk op bijvoorbeeld canvas of hout. De cadeaubonnen van Daphne Design zijn al te bestellen vanaf €10,-. De waarde van de ceaudbon zal verrekend worden met de totale kosten van de fotoshoot en/of fotoherinnering.

Een cadeaubon bestellen kan hier.

Indien je nog vragen hebt verwijs ik je graag door naar mijn FAQ, hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Of neem vrijblijvend contact met mij op.

Algemene voorwaarden & Auteursrechten

Als je een fotoreportage bij mij boekt dan ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met mijn algemene voorwarden & auteursrechten. Alle beelden gemaakt door Daphne Design & Fotografie zijn altijd voorzien van auteursrechten en mogen alléén openbaar gemaakt worden indien deze voorzien zijn van logo en naamsvermelding.