Grijs glitter!

Zoals jullie in mijn vorige post hebben kunnen lezen ben ik een samenwerking aangegaan met CS Horse & Design. Dit betekend dat ik (elke maand) hun producten ga uitlichten en mijn bevindingen hiervan met jullie zal delen.

Vandaag ga ik het hebben over het grijze glitterdekje, basic halster en de bijpassende bandages.

Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zoveel glitters!

CS Horse & Design volg ik natuurlijk al een tijdje en heb dan ook bijna alle producten al een keer voorbij zien komen (online). Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik in mijn begin mijn twijfels had bij deze glitter collectie. Gewoon uit angst dat de glitter ’te’ aanwezig zouden zijn of dat je deze erg goed zou kunnen voelen (op de stof zouden liggen) en daardoor mogelijk het zadel zou kunnen beschadigen of snel zouden vervagen/er af vallen.

Toen ik deze producten en met name het dekje thuis kreeg viel me meteen de kwaliteit op van het dekje, de angst die ik had was dan ook meteen weg en totaal onnodig. Het dekje is volledig voorzien van glitters welke in de stof zitten verweven en zichtbaar zijn op een subtiele manier. Det zadeldek voelt erg stevig aan maar is niet dik, wat ik zelf erg prettig vind. Naast deze stevigheid is het dek voorzien van zwarte biezen met luxe band.

Het dekj ligt mooi op mijn paardje en past goed onder mijn zadel mede dankzij de singellussen. Wel ben ik benieuwd hoe de glitters zich houden als het dek een aantal keer gebruikt en gewassen is, uiteraard ga ik ook deze resultaten ook met jullie delen!

Het halster

Het halster is van stevige kwaliteit en maatje full past perfect op mijn haflinger! De kleur staat haar ook nog een super stoer. Het halster is voorzien van subtiele glitters rondom de metalen ringen. Ook is de klip om het halster om te doen is super fijn, het is namelijk een platte klip, hierdoor drukt deze niet op de kaken van mijn pony en is het voor haar comfortabel om te dragen. Naast deze fijne klip is het halster voorzien van 2 gespsluitingen waardoor je hem op 2 plaatsen kunt verstellen namelijk bij de neus en bij de kaken/hals.

De bandages

De bandages zijn gemaakt van super zacht fleece en is voorzien van klittenband om ze te bevestigen. Ook op de bandages komt de mooie glitterstof weer terug en is het logo van CS Horse & Design hierop geborduurd. Tevens komt de luxe band welke verwerkt is op het dekje terug in de bandages! Dit ziet er super sjiek uit!

Conclusie

Ik ben blij verrast met deze collectie en kwaliteit van de producten, ik ben fan! Wist je dat de collectie van CS Horse & Design uit meerdere kleuren bestaat? Vandaag heb ik het gehad over de kleur grijs, welke producten ik de volgende keer ga behandelen is nog even een vraag!

Dit setje ook kopen?

De producten in deze blog zijn hier te bestellen:


Let op, bovengenoemde prijzen zijn actueel op het moment van schrijven.
Lees je deze blog later dan kan het zijn dat de prijzen anders zijn dan hierboven.

Liever een andere kleur?
Kijk dan snel op de webshop van CS Horse & Design voor de gehele collectie.

Bekijk hier enkele foto's van deze producten

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}