Het Perfecte Plaatje
Wat een fantastisch avontuur!

Wauw, wat een ongelofelijk mooi avontuur was dat! Halverwege juni kwam ik  het bericht tegen dat 2 collega fotografen een wedstrijd gingen organiseren namelijk Het perfecte plaatje – Facebook/Bokt editie gebaseerd op het tv programma maar dan speciaal voor paardenfotografen. Ik heb hier niet lang over hoeven nadenken en heb mijzelf voor deze wedstrijd aangemeld.

Aan deze wedstrijden deden maarliefst 30 fotografen mee! We werden dan ook verdeeld in 2 groepen (15 beginners en 15 gevorderden). Ik heb deze wedstrijd mogen meedoen met de beginners, ik ben natuurlijk ook nog niet super lang bezig met paardenfotografie. 

Het avontuur begon dan op 1 juli met onze eerste challenge, lezen jullie mee?

De opdracht in het kort: Maak een portretfoto van een paard. Je mag zelf kiezen of dit een halfportret of een portret ten voeten uit (het hele paard) is.

Deze foto heeft mij een gedeelde 5e plaats opgeleverd van de 15 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Goed gelukte foto! Mooi gebruik van onscherpte en de gulden snede. De onscherpte is niet opgebouwd in lagen dus waarschijnlijk in de nabewerking toegevoegd maar dit soort me niet. De manen ogen wat rommelig maar dit is geen fototechnisch commentaar.laten worden

Jurycommentaar Jolijn:

Wat een prachtig paard en op een krachtige wijze vastgelegd. Er zit een mooie scherpte diepte verhouding in de foto, zelfs de haren van zijn baart zijn heel mooi scherp. Het paard staat er erg mooi op en ik vind het persoonlijk gaaf dat hij net iets langs de lens kijkt. Wat lastig is bij een zwart paard, is een goede achtergrond vinden. Een te donkere achtergrond,werkt niet omdat je paard er dan in weg valt, een te lichte achtergrond werkt niet omdat je dan teveel gaat kijken naar de achtergrond, wat in dit geval helaas zo is. De achtergrond is zo ontzettend licht, dat je oog automatisch naar de achtergrond gaat kijken. Dit maakt de foto net iets minder krachtig, probeer de volgende keer, mocht je hier een lens voor hebben, een foto te maken van iets verderweg en dan iets langer brandpunt, daardoor ga je zien dat de bomen achter je paard, meer de achtergrond gaan bedekken waardoor het paard op een iets rustigere achtergrond komt te staan. Wij snappen natuurlijk als geen ander dat een achtergrond in sommige stituaties ontzettend lastig is, en dat je het niet voor het uitkiezen hebt soms. Daarom is dit een klein trucje om het toch net iets rustiger te laten worden

De opdracht in het kort: Maak een foto tijdens de training van een ruiter/amazone. Dit mag dressuur, springen, eventing, mennen of totaal iets anders zijn. Geef de ruiter/amazone advies over kleding die bij het setje van het paard past of neem een foto in wedstrijdoutfit.

Deze foto heeft mij een 2e plaats opgeleverd van de 14 deelnemers, helaas nemen we bij iedere challenge afscheid van een medefotograaf.

Jurycommentaar Diede:

Deze plaat is voor mij echt een van de besten uit deze categorie! Ik kan duidelijk zien dat je hier heel veel moeite voor hebt gedaan, en niet met het minste resultaat. De weerspiegeling is creatief, origineel en perfect uitgevoerd. Mooi ook hoe er een soort van ‘halo’ achter de ruiter wegkomt, mocht dit een echte zon zijn heb je je compositie ook perfect voor elkaar. Horizon had je even recht mogen zetten indien mogelijk, maar dat is een detail. Als ik zo naar deze foto kijk, krijg ik zelf weer helemaal zin om een cross te fotograferen (dan hoop ik wel dat ze daar net zo’n mooie waterbak hebben als hier trouwens)

Jurycommentaar Jolijn:

Wat een leuke idee zo met de weerspiegeling in het water. Je hebt het mooi voor elkaar gekregen om het allemaal scherp en interessant te fotograferen. Wat ik alleen op het eerste oog zo jammer vind, is dat de horizon niet recht is.. weet je dat hier in photoshop een heel handig ding voor is? Mocht je dit niet weten stuur mij dan effe een berichtje. Je hebt mooie scherpte diepte in de foto gekregen, paard en ruiter zijn mooi scherp en de achtergrond mooi onscherp. De vraag is alleen, zou je dit als training of als sfeerfoto zien, dit omdat een trainingsfoto het wel echt om de training gaat en bij een sfeerfoto de dingen eromheen ook heel gaaf kunnen zijn. Ik vind het wel een mooie foto, en daarom krijg je van mij een 9. Ik vind het leuk dat je de zandwolken goed kan zien bij de achterbenen en dat je het paard op het goede moment gefotografeerd hebt!

De opdracht in het kort: Deze week halen we de creatieve kunstenaars in jullie naar boven. Jullie gaan werken met scherptediepte. Dit is een breed begrip dus je mag zelf kiezen wat voor type foto je gaat maken. Detailfoto, Trainingsfoto, Actiefoto of Portret.

Deze challenge was er een extra jurylid, Marit Hilarius was gastjury bij deze challenge!

Deze foto heeft mij een 5e plaats opgeleverd van de 13 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Wat een verassend beeld! Je hebt je model heel mooi op de gulden snede staan en je lijnenspel versterkt je scherptediepte. Ontzettend lieve pose! Vraag me wel af wat dat groene dingetje in haar hand is (snoepje misschien) Je scherpte is heel erg mooi!

Jurycommentaar Jolijn:

Wat een leuke foto, heerlijk speels en je hebt gekozen voor een mooie scherpte diepte. Ik twijfel wel aan de manier waarop je het gefotografeerd hebt, misschien was vertikaal beter geweest omdat je nu heel veel loze ruimte hebt om het stel heen die je eigelijk niet intresseerd en waar je niet wil dat mensen na gaan kijken. Je wil graag dat de mensen gaan kijken naar het paard en haar baasje. Wat leuk dat de ruiter voor dit kleur t-shirt is gegaan; is namelijk erg mooi op de foto.

Jurycommentaar Marit:

Ik had deze foto liever verticaal gezien. Er gebeurt links weinig in het beeld, als hij verticaal genomen was was het beeld wat meer in evenwicht geweest. Het rood van haar shirtje contrasteert wel heel mooi met het groen en het is een heel lief moment!

De opdracht in het kort: Blackfoto’s zijn heel erg populair en daarom gaan we daar mee aan de gang deze week! Een blackfoto maken is simpel, als je de techniek begrijpt is het easy om een fantastische plaat te maken. Voor het jureren van deze challenge hebben we hulp van professioneel paardenfotograaf & workshopgever; Lisa Dijk.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 12 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Dit vind ik echt een topplaat! Extra moeilijkheidsgraad om 2 pony’s zo mooi op de foto te krijgen. Compositie is prachtig, alles klopt aan dit beeld.

Jurycommentaar Jolijn:

Mooie foto. Leuk dat er 2 paarden op de foto staan. Lijkt me een behoorlijke opgave om ze beide leuk te laten kijken op 1 foto. Mooie belichting en interessant foto om naar te kijken! Leuk beeld om naar te kijken.

Jurycommentaar Lisa:

Hele mooie blackfoto met een keurig netjes zwarte achtergrond! Zowel het paard als de pony staan mooi alert op de foto, een heel leuk beeld zo!

De opdracht in het kort: Deze week gaan jullie aan de gang met Sfeer! Ook dit is een heel breed begrip en kan varieren tot de inmiddels bekende blackfoto met bladgoud tot een fotoshoot in een bloemenveld of een zonsondergang/zonsopkomst foto en misschien wel een model in een prachtige jurk samen met haar paard. Wij krijgen deze week hulp van erkend fotograaf, workshopartiest en auteur Eliane van Schaik.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 11 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Prachtige foto! Alles klopt aan dit beeld. Het tegenlicht, de houding van paard & baasje. Ook kan ik zien dat je bij de scherptediepte opdracht goed opgelet hebt, want daar heb je hier heel mooi gebruik van gemaakt. Enige puntje wat ik kan vinden zijn de vliegjes/stofjes bij het oog van het paard, maar dat is detailwerk.

Jurycommentaar Jolijn:

Wat een prachtige foto! Heel erg mooi licht op de foto, en een prachtige connectie tussen meisje en paard. Het enige wat nog mooier geweest was aan deze foto, is wanneer het paard heel iets verder naar achter had gestaan met zijn lichaam, hierdoor had die iets rechter gestaan en had je nog net dat laatste beetje rust in de foto gekregen.

Jurycommentaar Eliane:

Prachtige foto! Hele mooie zachte sfeer zie ik hier terug! Probeer de volgende keer de houding van het paard iets beter vast te leggen. Je kan namelijk veel betere /mooiere lijnen in het lichaam vastleggen als je het paard anders neerzet. Probeer in de poses eens wat diverse dingen uit. Horizon is mooi recht en ook de kleurencombinaties passen perfect bij elkaar. Goed naar gekeken!

De opdracht in het kort:

Tijd voor actie! Deze week mogen onze paarden helemaal los gaan.
Dit werkt het makkelijkste als je paard het losgooien al kent. Laat hem los in de bak of wei en oefen samen met een stalgenootje het opjagen. Dan weet je paard al dat het de bedoeling is dat hij blijft draven of galloperen zolang je hem opjaagt. Bij deze opdracht is Emma Emerelle de gastjury.

Deze foto heeft mij een 2e plaats opgeleverd van de 10 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Wat een schattige pony! Heerlijk zo’n ondeugend koppie en de lange blonde manen en dikke blonde staart maken het helemaal af. Ik vind je galopmoment mooi gekozen en je hebt gewerkt met mooi licht.

Jurycommentaar Jolijn:

Wat een heerlijk beestje om naar te kijken. Krijg je gelijk een lekker ondeugend gevoel bij. Je hebt mooie scherpte diepte gefotografeerd en een prachtig mooi opspringend moment. Wat ik persoonlijk aan deze foto zou veranderen, is kiezen voor wat minder kleur in de achtergrond. Je achtergrond bevat best veel gelige tinten en het paardje valt ook tegen die bruine tinten aan. Hierdoor is het dat laatste beetje wauw effect van het opspringend paardje weg

Jurycommentaar Emma:

Echt een super mooi moment! Gave opwaarste galop van zo’n kleintje. De achtergrond is ook goed gekozen en de lichtomstandigheden zijn ook rustig. Wel zijn de achtergrond kleuren nog wat fel.

De opdracht in het kort:

Het is zomer en wat is er onmisbaar in de zomer? Juist, water! Deze week mogen jullie waterpret maken met je paard. Dit kan je heel breed invullen, van een lekkere galop door het water tot een creatieve foto met de tuinslang of tijdens het wassen van je paard. Zolang er maar water te zien is. Nikki de Kerf gaat ons deze week helpen met de lastige taak van het beoordelen van jullie foto’s. 

Deze foto heeft mij een 2e plaats opgeleverd van de 9 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Wat een prachtige sfeer zit er in dit beeld. Mooi gebruik van tegenlicht & warme kleuren. De kleding, de pose, en het feit dat je gebruik hebt gemaakt van een fotohalster maken dit beeld af. Ik mis wel wat scherpte, maar dit stoort me niet.

Jurycommentaar Jolijn:

Erg mooie foto en nabewerking. Ik vind het echt een sprookjesfoto. Ik vind de foto erg mooi en hij spreekt voor 100 woorden. Het enige wat ik mis, lijkt wat scherpte. Ik vind het lastig om helemaal goed te zien, op de foto mist ook niet heel veel scherpte maar op sommige stukken lijkt het wel zo

Jurycommentaar Nikki:

Daphne haar foto was mooi qua bewerking en licht, heel sprookjesachtig. Wat ik moeilijk te beoordelen vond was de scherpte: hij leek wat onscherp, maar op deze grootte kon ik dat niet goed zien, en er zaten geen EXIF gegevens bij de foto. Kan het zijn at hij wat last van (bewegings)onscerpte had en was naverscherpt? Ondanks dat vond ik hem qua sfeer en compositie dusdanig origineel dat in de beginners categorie die scherpte wel wat door de vingers gezien kan worden.

De opdracht in het kort:

Deze week bepalen jullie zelf het onderwerp, de technieken die je toepast & hoe jullie de foto aanleveren. Zolang het maar iets is waar jij ontzettend blij van wordt! Wij willen een serie van 3 foto’s zien. Deze week gaat Monica Vergunst van der Maden helpen bij het jureren.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 8 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Voor mij absoluut een winnaar! Je serie is origineel, creatief, goed uitgevoerd & dynamisch. Ik blijf er naar kijken. Je hebt het ambacht Hoefsmid goed weten vast te leggen en ook als serie passen de foto’s perfect bij elkaar. Niks meer aan doen!

Jurycommentaar Jolijn:

Wauw wat een gave serie heb je gemaakt. Heel mooi idee en zeker een mooie kant wat ook bij de paardensport hoort! De beelden zijn erg interessant en je blijft er naar kijken. Prachtige foto’s, de hoefsmid zal er wel blij mee zijn. Voor mij ben je een terechte eerste plaats.

Jurycommentaar Monica:

Een super gave serie foto’s, de beelden zijn kwa belichting en bewerking anders dan de andere en daarom sprongen deze foto’s er voor mij echt uit, ik vind beelden vaak interessant worden als ik er langer dan 5 seconden naar kijk, er gebeurt gewoon heel veel in deze serie.. en ze zijn super tof om naar te kijken, ze kunnen voor mij zo een magazine in, ik denk dat de hoefsmid heel blij zal zijn met deze beelden! Erg goed gedaan!

De opdracht in het kort:

We gaan deze week bezig met detailfoto’s, een van mijn persoonlijke favorieten. Aan jullie de taak om een beeld te creeren wat ervoor zorgt dat je naar de foto blijft kijken. Durf risico te nemen & een origineel beeld neer te zetten. Tessa Bezemer zal aansluiten als gastjury.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 7 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Briljant! In 1 woord briljant! Iedere week word ik weer overdonderd door je creativiteit, en de manier waarop je die combineert met je supergoede techniek. Dit is een foto die ik groot in de kamer zou hangen, ook als het niet mijn eigen foto of paard zou zijn.

Jurycommentaar Jolijn:

Wauw, ik vind het fantastisch dat je iets heel anders dan iedereen gefotografeerd hebt. Een mooi rustig beeld met veel verschillende contrasten erin. Het beeld is interessant om naar te kijken omdat er veel te zien is. Maar doordat er veel te zien is heb je toch wel het heel goed gedaan om maar 1 onderwerp scherp te fotograferen waardoor het juist interessant wordt om naar te kijken. Ik vind het voor mij een dik verdiende plaats.

Jurycommentaar Tessa:

Weer zo’n gave originele foto🤩 De originaliteit word echt beloond😋 heel creatief, als ik echt zou willen zeuren zou de grote singel me storen maar daar kan jij natuurlijk niks aan doen! Ik vind zwart wit hier weer heel gaaf en heel fijn kijken.

De opdracht in het kort:

Deze week een bijzondere opdracht, jullie gaan een serie van 3 foto’s maken waarin jullie laten zien wat jullie favoriete paardenras is! De foto’s moeten duidelijk laten zien wat voor ras het is en wat je er zo mooi aan vindt. Dit moet je ook in een begeleidende tekst uitleggen. De serie moet geschikt zijn om in de catalogus van het stamboek te kunnen zetten. Mandy Roeting zal aansluiten als derde jury voor deze challenge.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 6 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Ja, wat moet ik hier nog van zeggen? Het is zo lastig om jou iedere week commentaar te geven omdat ik letterlijk speechless ben. Wat een fantastische serie. Je lichtinval is fantastisch, de variatie in je serie is ook supermooi. Misschien dat ik de portretfoto bij foto 3, net in een andere compositie/perspectief had genomen. Dat is praktisch gezien het enige commentaar wat ik me kan bedenken. Ik kijk nu al uit naar je werk van komende week.

Jurycommentaar Mandy:

Portret foto
Mooie foto, mooie kleuren en mooi tegenlicht. Let op de boom die links op de foto staat, die lijd een beetje af. De tak die uit de boom komt is enorm storend. Het paard kijkt net wat zielig vind ik, maar verder goede foto. Heel mooi gedaan.

Stand foto
Weer enorm gave foto met het licht, kleuren, de stand van het paard is ook mooi. Bij deze vind ik de boom rechts echter niet storend en maakt het een kader. Eigenlijk het enige is dat als het paard met zijn kont een klein mini stapje naar links (voor ons) had gedaan, had zijn buik niet zo uitgestoken en leek het meer een breed paard, nu is het best een smal paard, terwijl haflingers vaak niet heel smal zijn.

Voltige foto
Mooie foto, de enige die een beetje buiten de serie valt. Wellicht was de zon verdwenen, daar heb je natuurlijk niks over te zeggen, maar had beter in de serie gepast als deze ook met tegenlicht was. Het paardje is net aan het kauwen op het bit lijkt, let daar ook op.

Serie
Hele mooie serie, past goed bij elkaar, ondanks de voltige foto, maar die heb je iets meer oranje gemaakt, waardoor hij beter bij de andere foto’s past. Leuk ook gedaan met de mock-up!

De opdracht in het kort:

Spelende paarden/pony’s/veulens of een ruiter die met zijn paard aan het spelen is. Hoe gekker hoe beter!

Deze foto heeft mij een gedeelde 2e plaats opgeleverd van de 5 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Mooi moment gekozen met erg mooi licht! Veel plezier tussen meisje & pony! Die fluffy Shetlanders hebben een ontzettende knuffelfactor.

Jurycommentaar Jolijn:

Heel mooi moment heb je gekozen. Vind het leuk om te zien dat ze lekker met elkaar bezig zijn. Ik vind je foto wel wat aan de donkere kant.

De opdracht in het kort:

Deze week gaan we iets heel anders doen! Jullie gaan een serie van 3 foto’s maken voor het promoten van een product wat jij graag gebruikt en daarom niet kan missen op stal. Dit mag varieren van voer tot tuig tot de hoevenkrabber in je poetskist. De foto’s moeten overtuigen dat dit het beste product verkrijgbaar is. Ook bij deze challenge was Tessa Bezemer gasyjury.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 4 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Briljante serie & perfect uitgevoerd! Dit zou ik inderdaad in een Divoza of Epplejeck catalogus zien, en dan zou ik inderdaad heel erg benieuwd worden naar dit merk! Ik zou je ook zeker aanraden deze foto’s naar het merk op te sturen, ik weet zeker dat ze hier heel erg blij mee zullen zijn! Je vrijstaande foto is ontzettend mooi met veel oog voor scherpte, licht & compositie. Hier zie je namelijk heel erg mooi die driehoekscompositie waar productfotografen heel erg dol op zijn.
 
Je 2e foto waarbij de beschermers om worden gedaan is ook ontzettend mooi gedaan, met veel oog voor detail. Heel misschien had ik de foto aan de rechterkant nog iets aangesneden omdat de knie van de persoon nu wel een beetje prominent in beeld is. Die bedekt nu 1/4e van je beeld en dat is net jammer.
 
Je 3e foto is subliem, dit had ik zelf niet beter kunnen doen! Je standpunt is origineel, je scherpte is perfect en je oog gaat meteen naar je product toe en dat is wat je wil bereiken.
 
Ja en je 4e foto, jeetje wat moet ik daarvan zeggen… Hij is echt perfect, zo ontzettend knap gedaan. Ik zie 1 detail wat ik anders had gedaan, en dat is de beugel linksonderin beeld. Die had ik weggebrusht omdat het geen toegevoegde waarde heeft.
Verder mag je hier mega mega trots op zijn.

Jurycommentaar Tessa:

Wat een toffe foto’s! Ik vind het een mooie serie, ik had het voor deze oprecht denk ik alleen bij drie gehouden en de foto van achter tussen de benen door weg gehouden want het zand is heel erg licht waardoor hij er uit springt in de serie😋
 
Foto springende benen – wat een gave foto zeg, super tof!! Je ziet de logo’s heel goed en hoe je de kappen vast maakt. Er lijkt wat rood op zijn hoeven te zitten, kan dat?
 
Foto tussen de benen door – goed belicht! Ik zie linksachter nog een klein Photoshop foutje bij de overgang van zwart-bakzand. Deze foto is qua positie natuurlijk heel gaaf, maar ik zou hem qua productfoto niet gebruiken omdat je het logo niet ziet en de bevestiging van de kappen
 
Fotos kappen omdoen – goede compositie! Deze zou ik wel weer gebruiken, je ziet duidelijk de belangrijkste dingen van de beschermers😊
Productfoto – hier zou ik de meest rechter beschermer omdraaien zodat je daar het logo nog beter kan zien.

De opdracht in het kort:

Het thema is Halloween, dus leef je uit! Aan deze opdracht zitten geen eisen & kan er ook niemand afvallen.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd.

Kort commentaar:

Onwijs creatief en fantastisch bedacht. Ik heb me zitten bedenken hoe je dit in hemelsnaam hebt gedaan, en ik ben er tot de dag van vandaag nog steeds niet achter. Het is creepy, scary, creatief, origineel & houd je aandacht vast. Super gedaan!

De opdracht in het kort:

Maak een foto met het thema Herfst! Oranje/gele bomen, warme kleuren & een vrolijke combinatie! Wees creatief in je uitvoering, gebruik blaadjes, hooi, stro of iets anders. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit. Gastjury bij deze challenge was Suzanne van Dijk!

Deze foto heeft mij een 2e plaats opgeleverd van de 3 deelnemers.

Dit betekend dat ik door ben naar de FINALE !!

Jurycommentaar Diede:

Wat een grappige foto! Doet me denken aan een ondeugende shetlander op avontuur. Je kleuren zijn mooi, je compositie is mooi & je wordt er helemaal blij van.

Jurycommentaar Suzanne:

Deze foto! Die is echt goud waard hahaha. Ik schoot spontaan in de lach toen ik hem zag en heb hem ook direct aan mijn man laten zien. Ik vraag mij af hoe je hem hebt gemaakt, door een heg heen? Ik vind hem echt briljant!!

Challenge #14 – DE FINALE !!!
Ja hoor de finale opdrachten zijn bekend, om het ons extra moeilijk te maken hebben wij 2 totaal verschillende opdrachten gekregen.

Challenge #14A – Thematische Foto

De opdracht in het kort:

Halloween ligt al even achter ons en het is nog geen Carnaval maar toch gaan we deze week bezig met een gestileerde Thema foto. Dit is natuurlijk een breed begrip maar we helpen jullie op weg met een aantal voorbeelden: Fantasy, Horror, Stoer, Schattig of een beeld uit een film of serie, game of cosplay. Je mag je paard met of zonder een model op de foto zetten zolang je het thema wat je hebt gekozen maar meteen duidelijk is.

Deze foto heeft mij een 1e plaats opgeleverd van de 2 deelnemers.
Omdat ik op deze foto mijn joker ingezet heb tellen de punten van deze foto dubbel !!

Jurycommentaar Diede:

Super leipe foto! Ik moest meteen aan Game of Thrones denken gek genoeg. Je compositie & kleuren zijn heel mooi op elkaar afgestemd. Daarnaast vind ik het idee heel erg origineel en creatief!

Jurycommentaar Ryanne:

Hele mooie foto, mooi kleurgebruik en mooie compositie. Als je in de toekomst nog iets meer interactie tussen paard en mens zou kunnen toevoegen creëer je nog meer een geheel.

Challenge #14B – Lichtkunst

De opdracht in het kort:

De kern van deze opdracht is: Spelen met licht. Dus haal die zaklampen, bouwlampen & andere creatieve lichtbronnen uit de schuur en maak er een mooi beeld mee! Hoe je het doet, waarmee & wat voor foto het wordt is helemaal aan jullie! Verras ons & wie weet maak je hiermee je winnende foto. Trek ALLES uit de kast, dit is jullie laatste kans om te winnen!

Deze foto heeft mij een 2e plaats opgeleverd van de 2 deelnemers.

Jurycommentaar Diede:

Hele schattige foto! Ik krijg helemaal zin om een kus op die lekkere wollige neus te geven. Goed gebruik gemaakt van de lichtjes op de achtergrond!

Jurycommentaar Ryanne:

Ik vind de foto erg mooi, maar ook erg uitgesneden. Als je wat meer ruimte over had gelaten om de foto heen was het beeld wat prettiger om naar te kijken. Mooi kleurgebruik en mooie uitstraling van de pony.

Het staat er echt!!

Winnaar bij de beginners is geworden: Daphne Vermeulen met een fantastische 41.6 punten!
Met het behalen van de eerste plaats heb ik het verassingspakket van ’t Ruiterparadijs en een fotoboek van Saal Digital Nederland met daarin al mijn gemaakte foto’s, hoe tof is dat!

Ik wil de juryleden bedanken voor de commentaren en de geweldig leuke opdrachten. Ik heb mezelf zien groeien en verder zien ontwikkelen op het gebied van fotografie. Tevens wil ik ook al mijn modellen bedanken die op korte termijn beschikbaar waren om de foto’s te maken voor de wedstrijd.

Thank you !!

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}