Leuk! Een fotoshoot, en nu?

Hoe werkt een fotoshoot bij Daphne Design?

Een fotoshoot bij Daphne Design, een feest voor iedereen!!
Na het boeken van een fotoshoot gaan we samen kijken naar een geschikte locatie, denk hierbij aan heide, water, bos, zandvlakte of bijvoorbeeld gewoon in de stad.

Op de dag van de fotoshoot spreken we af bij de afgesproken locatie. Hier begint dan ook meteen de fotoshoot. Jouw wensen staan centraal. Of je nu een foto wilt van alleen jouw huisdieren, met je beste vrienden/vriendinnen, een close-up oftotaal iets anders? Een foto in zwart wit of toch liever in kleur? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met de mij het eindresultaat. Tijdens de fotoshoot zal er op verschillende manieren gefotografeerd worden, denk hierbij aan portret foto’s maar ook full-body foto’s. Het aantal foto’s en de duur van de fotoshoot hangt af van het gekozen pakket (bekijk hier de pakketten). Zodra de fotoshoot erop zit gaan we samen terug naar de auto’s en gaan we ieder ons eigen weg terug. 

 

Voor mij begint nu het echte werk!

Na afloop van de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s klaar te maken voor verzending. Binnen 2-3 werkdagen ontvang je een klein voorproefje van de fotoshoot dit zijn meestal 1 tot 3 foto’s. De overige foto’s kunnen zelf uitgezocht worden in een persoonlijk fotoalbum. Vervolgens na het kiezen zullen deze binnen 3 weken* (15 werkdagen) toegestuurd worden. De foto’s die jij ontvangt zijn voorzien van logo en nabewerking.

* Indien je meer foto’s kiest dan het pakket toelaat zullen de foto’s pas bewerkt worden zodra de betaling ontvangen is.

Tijdlijn - Alles op een rijtje

Boek een fotoshoot

Indien er nog vragen zijn of wil je een fotoshoot boeken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.