Leuk! Een fotoshoot, en nu?

Hoe werkt een fotoshoot bij Daphne Design?

Een fotoshoot bij Daphne Design, een feest voor iedereen!!

Na het boeken van een fotoshoot gaan we samen kijken naar een geschikte locatie, denk hierbij aan heide, water, bos, zandvlakte of bijvoorbeeld gewoon in de stad.

Op de dag van de fotoshoot spreken we af bij de afgesproken locatie. Hier begint dan ook meteen de fotoshoot. Jouw wensen staan centraal. Of je nu een foto wilt van alleen jouw huisdieren, met je beste vrienden/vriendinnen, een close-up oftotaal iets anders? Een foto in zwart wit of toch liever in kleur? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met de mij het eindresultaat. Tijdens de fotoshoot zal er op verschillende manieren gefotografeerd worden, denk hierbij aan portret foto’s maar ook full-body foto’s. Het aantal foto’s en de duur van de fotoshoot hangt af van het gekozen pakket (bekijk hier de pakketten). Zodra de fotoshoot erop zit gaan we samen terug naar de auto’s en gaan we ieder ons eigen weg terug.

Voor mij begint nu het echte werk!
Na afloop van de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s klaar te maken voor verzending. Binnen 2-3 werkdagen ontvang je een klein voorproefje van de fotoshoot dit zijn meestal 1 tot 3 foto’s. De overige foto’s kunnen zelf uitgezocht worden in een persoonlijk fotoalbum. Vervolgens na het kiezen zullen deze binnen 3 weken* (15 werkdagen) toegestuurd worden. De foto’s die jij ontvangt zijn voorzien van logo en nabewerking.

* Indien je meer foto’s kiest dan het pakket toelaat zullen de foto’s pas bewerkt worden zodra de betaling ontvangen is.

Tijdlijn - Alles op een rijtje

Boek een fotoshoot

Indien er nog vragen zijn of wil je een fotoshoot boeken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag het niet bij neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken! Het boeken van een fotoshoot kan via het formulier op deze pagina. Na het versturen van het formulier zal ik zo snel mogelijk contact met jou opnemen om de wensen en verwachtingen te bespreken en de afspraak te bevestigen.

Over het algemeen werk ik in de weekenden en op zomerse dagen in de avonduren. Voor speciale fotoshoots (zoals bijvoorbeeld bruiloften) is het zeker mogelijk om op doordeweekse dagen een afspraak te maken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

Ja het is mogelijk om cadeaubonnen te kopen. Voor meer informatie over cadeaubonnen of het bestellen van een cadeaubon kun je gaan naar deze pagina.

Ja het is zeker mogelijk met meerdere personen/paarden/honden een fotoshoot te boeken. Standaard zijn mijn pakketten gebaseerd op 1 persoon/dier. Indien je een fotoshoot wilt boeken met meerdere personen/dieren geef dan bij het formulier bij ‘Zijn er speciale wensen, vragen of opmerkingen?‘ aan het gewenst aantal personen/dieren.

Ik werk het liefste met natuurlijk licht. Daarom worden (bijna) alle fotoshoots gehouden op diverse buitenlocaties. Ik ben zelf liefhebben van foto’s in de natuur, denk hierbij aan zandverstuivingen, heide, bosrijke omgeving of aan de waterkant.

Het is tevens mogelijk een fotoshoot in eigen huis te laten plaatsvinden. Thuis fotoshoots zijn meestal newborn of lifestyle fotoshoots. Het voordeel van een fotoshoot in huis is dat je alle gemakken bij de hand hebt en met je kleintje niet onnodig hoeft te reizen.

Ja over het algemeen werk ik met vooraf samengestelde pakketten. Deze pakketten zijn voorzien van speciale pakket korting (tot wel 20% voordeliger dan zelf samenstellen). Op mijn tarieven pagina vind je mijn meest actuele pakketten en bijbehorende prijzen. Op deze manier weet jij precies waar je aan toe bent en zijn er geen verassingen achteraf.

Sluiten de pakketten niet aan bij jouw wensen? Het is altijd mogelijk een pakket uit te breiden met extra’s zoals extra foto’s of een langer durende fotoshoot. Tevens is het ook mogelijk een fotoshoot geheel naar wens samen te stellen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkden.

Het annuleren van een fotoshoot dient minimaal 5 dagen voor de afgesproken datum aangegeven te worden. Wanneer het niet tijdig aangegeven word, ben ik genoodzaakt 25% van de kosten in rekening te brengen (m.u.v. reiskosten). Er zijn uitzonderingen op deze regel zoals bijvoorbeeld onverwachte neerslag of ziekte is het mogelijk de fotoshoot kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum.

In geval van slecht weer (regen, mist, onweer enz) zal de fotoshoot in overleg worden verplaats naar een nieuwe datum. Het verplaatsen bij slecht weer gebeurt kosteloos en word op de dag zelf of de avond ervoor in overleg besproken.

Ik probeer altijd binnen 2-3 werkdagen een voorproefje te sturen. Dit zijn maximaal 3 foto’s. Nadien ontvang je een persoonlijk fotoalbum waar je zelf de resterende foto’s kunt uitzieken. Nadat je de keuze gemaakt hebt zullen de foto’s bewerkt worden. Deze zul je binnen 3 weken (15 werkdagen) ontvangen.

Ja het is bij Daphne Design & Fotografie mogelijk om fotoafdrukken te bestellen. Dit kunnen afdrukken of fotopapier zijn maar ook op canvas, plexiglas of hout. 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Hierin staat beschreven dat ik het recht behoud om foto’s met logo overal te publiceren en te gebruiken voor zowel online (zoals mijn website, Instagram of Facebook) maar ook voor print.

Wil je liever niet dat jouw foto’s hiervoor gebruikt worden? Geef dit dan tijdig door en dan houd ik hier rekening.

Ja, op al mijn diensten/producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt ze hier vinden.