Informatie

Leuk! Een fotoshoot, en nu?

Hoe werkt een fotoshoot bij Daphne Design?

Een fotoshoot bij Daphne Design, een feest voor iedereen!!
Na het boeken van een fotoshoot gaan we samen kijken naar een geschikte locatie, denk hierbij aan heide, water, bos, zandvlakte of bijvoorbeeld gewoon in de stad.

Op de dag van de fotoshoot spreken we af bij de afgesproken locatie. Hier begint dan ook meteen de fotoshoot. Uw wensen staan centraal. Wilt u een foto van alleen uw (huis)dier, een close-up of liever een foto van jullie samen? De foto’s bewerkt in zwart wit of toch in kleur? De opties zijn eindeloos en u bepaalt samen met de mij het eindresultaat. Hoelang de totale fotoshoot duurt hangt af van het gekozen pakket (bekijk hier de pakketten). Zodra de fotoshoot erop zit gaan we samen terug naar de auto’s en gaan we ieder ons eigen weg terug. Voor mij begint nu het echte werk!

Na afloop van de fotoshoot gaat Daphne Design zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s klaar te maken voor verzending. Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u een klein voorproefje van de fotoshoot. De andere foto’s zullen nadien binnen 3 weken (15 werkdagen) toegestuurd worden via een persoonlijk fotoalbum voorzien van persoonlijk wachtwoord. De foto’s die u ontvangt zijn voorzien van logo en nabewerking. De foto’s zonder logo welke in het pakket zitten kunt u achteraf zelf uitkiezen. Wilt u liever meer foto’s van in het pakket beschreven of wilt u dat ik langer aanwezig ben voor de fotoshoot? Vraag naar de mogelijkheden.

  • Na het boeken van een fotoshoot gaan we samen kijken naar een geschikte locatie
  • Aan de hand van de locatie ga ik mij voorbereiden op de fotoshoot en kom ik naar de afgesproken locatie
  • Tijdens de kennismaking nemen we kort de fotoshoot samen door en bespreken we eventuele wensen
  • Gedurende de fotoshoot worden er verschillende foto's genomen
  • Thuis bewerk ik de mooiste foto's en binnen 2 tot 3 werkdagen ontvang je een sneakpreview
  • Als alle foto's bewerkt zijn (binnen 15 werkdagen) worden deze op internet gepubliceerd in een persoonlijk fotoalbum voorzien van wachtwoord.

Boek een fotoshoot

Uw wensen staan centraal. Wilt U een foto van alleen uw (huis)dier, een close-up of toch liever een foto van jullie samen? De foto’s bewerkt in zwart wit of toch in kleur? De opties zijn eindeloos en u bepaalt samen met mij het eindresultaat.