It's pink !!

It’s pink !! Na jaren al mijn poetspullen in een oude gereedschapskist te hebben gehad en mijn cap die altijd maar aan het rondslingeren was zonder bescherming heb ik sinds kort een captas en poesttas uit de glitter collectie van CS Horse & Design.

Over de poetstas

Van “poetskoffer” naar poetstas. Het is wel even wennen wanneer je altijd een koffer gebruikt hebt en nu ineens de spullen meeneemt in een poetstas, maar oh wat is het praktisch!! Een fijn voordeel is dat hij voorzien is van een (verstelbare) schouderband, hierdoor kun je hem makkelijk meenemen naar stal, wedstrijden of de manege. De tas is voorzien van ritssluiting en rondom vakjes waar je eventuele flacons kunt indoen zoals bijvoorbeeld een glansspray.

Waarom een captas?

Normaal nam ik de cap altijd gewoon zo mee, zonder tas of beschermhoes. Het nadeel hiervan is dat de cap overal maar rondslingert, vies wordt maar ook kan beschadigen. De captas van CS Hose & Design is praktisch in gebruik en groot genoeg om de cap in op te bergen. Ook aan de voorkant is een vak voorzien van rits waar je eventueel nog kleine spullen in kunt opbergen.

Wist je dat;

CS Horse & Design ook glitter laarzentassen in het assortiment heeft? Je koopt deze en alle andere kleuren in de webshop.

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}