Jamey Swinkels

Haii, ik ben Jamey Swinkels en heb de eer om sponsor ruiter te zijn voor Daphne van Daphne Design & Fotografie.
Ik ben 19 jaar en bijna afgestudeerd van mijn MBO Middenkaderfunctionaris opleiding.
Ook ben ik actief in de paardensport en heb ik 2 honden.

Dynamiqeu

Samen met Dynamiqeu rij ik wedstrijden maar natuurlijk ook plezierige ritjes. Dynamiqeu is een merrie van 2008 van Upgrade. Ze is alles wat je van een merrie verwacht en nog veel meer, Ze is brutaal, pittig een drukte makertje maar heeft een hart van goud en gaat samen met je door het vuur. Samen met haar rij ik Eventing en Springwedstrijden ook “probeer” ik dressuur met haar soms. Maar dat motivatie moment is nog niet helemaal door gekomen ik zelf altijd “moet een keer gaan doen”. Ze is een zwart bruine merrie met een grote witte bles en 4 witte voeten en mooi behang op de hals waarbij ik vind dat ze heel veel op het paard van de film Mulan lijkt. Mijn ambitie met haar om zo ver mogelijk te komen in de Eventing. Ze is best wel een apparte soms maar wel mijn apparte ze springt over de gekste hindernissen maar een machine die geluid maakt? Eng.

Sky en Star

Ook heb ik 2 huskies Sky en Star. Ik had echt geen betere pluizen bolletjes kunnen wensen. Sky is mijn wolfsgrijze husky die in 2015 bij ons is gekomen. Ze is de stoerste aansteller die je kan hebben. En Star, van 2019 een rood bruine husky ze is echt de liefste die je maar kan hebben. Ik hou heel erg van lange bos wandelingen met ze en mijn eigen fotografie hobby soms op uit te voeren.

Daphne

Samen met mijn paarden en honden ben ik (vooral hun) model voor Daphne en doe ik dit met heel veel plezier. Wat je kan verwachten als je de keuze neemt om haar te huren als je fotograaf, niet alleen maakt ze hele mooie foto’s, wat ze zelf waarschijnlijk nooit zal zeggen dus doe ik het maar. Maar is ze ook erg begrip vol en neemt je ideeën te hart. Fotografie is haar passie en ik hoop voor haar in de toekomst dat ze haar plekje vind in de fotografie community en dit haar een full time baan kan maken.