Joëlle Heijnert

Ik ben Joëlle Heijnert en ik ben sponsorruiter bij Daphne Design & Fotografie. Ik ben geboren in 1998 en woon in Overloon samen met mijn vriend Bas, onze vogels Pika (papegaai) en Loki (parkiet), en onze hond Kyra. Naast mijn baan als projectleider en in de business development bij HCM Medical in Nijmegen, heb ik mijn eigen bedrijfje: JH Creatives, waarbij ik met veel plezier tekeningen, schilderijen en andere kunstzinnige dingen maak. Hiernaast heb ik een groot hart voor dieren en ben ik zeer actief binnen de paardensport.

Ik vind het erg leuk om sponsorruiter te zijn van Daphne. Niet alleen Daphne maar ook ik kan mijn creativiteit los laten op nieuwe ideeën voor een fotoshoot waardoor we iedere keer weer een enorm leuke, gezellige en creatieve shoot hebben. Hier komen dan ook nog eens prachtige foto’s uit voort!

Ik heb een paar dieren die regelmatig voor de lens van Daphne staan en die ik daarom graag aan jullie wil voorstellen:

Innocent Bon Vivant

Mijn paard Innocent is een ruin uit 2013 en het bijzondere aan hem is dat we hem zelf hebben gefokt. Mijn moeder en ik hebben Innocent geheel zelf opgevoed, zadelmak gemaakt en opgeleid. Met Innocent rij ik veel wedstrijden in zowel de dressuur, het springen en de eventing. Innocent is niet de makkelijkste en is een echte laatbloeier, maar met geduld kom je er wel met hem! Mijn ambitie met hem is om zo hoog mogelijk te komen binnen de eventingsport.

Uljana

Als ‘gezinspaard’ hebben we onze Uljana. Uljana is een brave merrie uit 2004 waarop (voornamelijk) mijn vriend, Bas, rijdt. Ook zou ik graag één of meer veulentjes met Uljana fokken. In 2022 verwachten we ons eerste veulen van Uljana met als vader Edinburgh.

Andere paarden

Omdat ik het opleiden van paarden en het fokken met paarden als een van mijn hobby’s beschouw wisselt het geregeld qua paarden bij ons op stal. Er zullen dan ook zo nu en dan nieuwe paarden voor de lens komen bij Daphne. Als bonus heb we ook nog twee mini shets: Helma en Betje. Deze twee deugnieten zijn voor niets en niemand bang en zijn daardoor uitermate geschikt om de meest creatieve fotografie ideeën mee te realiseren.

Kyra

Naast de paarden op stal heb ik thuis ook nog vogels en een hond om de beestenbende compleet te maken. Onze hond Kyra is een teefje uit 2014 waarvan het ras onbekend is. Ze komt uit Portugal en is als straat hond opgevangen. Vanaf 2015 is ze bij ons terecht gekomen. Kyra kan enorm fotogeniek zijn met haar lichtbruine vacht en dito ogen. Ze staat daarom ook regelmatig voor de lens van Daphne.