Joëlle Heijnert

Even voorstellen

Ik ben Joëlle Heijnert en ik ben sponsorruiter bij Daphne Design & Fotografie. Ik ben 21 jaar en bijna afgestudeerd aan de HBO opleiding Bio- Medisch Laboratoriumonderzoeken. Hiernaast ben ik ook actief binnen de paardensport.

 

Ik vind het erg leuk om sponsorruiter te zijn van Daphne. Niet alleen Daphne maar ook ik kan mijn creativiteit los laten op nieuwe ideeën voor een fotoshoot waardoor we iedere keer weer een enorm leuke, gezellige en creatieve shoot hebben. Hier komen dan ook nog eens prachtige foto’s uit voort!

Ik heb een paar paarden om aan jullie voor te stellen:

Innocent Bon Vivant

Mijn wedstrijdpaard is Innocent Bon Vivant. Innocent is een ruin uit 2013 en het bijzondere aan hem is dat we hem zelf hebben gefokt. Mijn moeder en ik hebben Innocent dus geheel zelf opgevoed, zadelmak gemaakt en opgeleid. Op wedstrijd breng ik Innocent op het moment uit in de L1 dressuur, L springen en B eventing. Innocent is van karakter een dominant maar eerlijk en werkwillig paard. Hij is niet de makkelijkste en is geestelijk een echte laatbloeier, maar met geduld kom je er wel met hem! Mijn ambitie met hem is om zo hoog mogelijk te komen binnen de eventingsport.

Uljana

Als ‘gezinspaard’ hebben we onze Uljana. Uljana is een brave 16 jarige merrie waarop (voornamelijk) mijn vriend, Bas, rijdt. Uljana is van mijn moeder maar ik fok met haar. Op het moment is ze dragend van Ludovicus (v. Edinburgh). In 2021 verwachten we dus een klein, vrolijk veulentje bij ons op stal! En deze zal dan ook zeker een nieuw model zijn voor Daphne!

Helma en Betje

Als bonus heb we nog twee mini shets (ook wel kabouters genoemd): Helma en Betje. Deze twee deugnieten zijn voor niets en niemand bang en zijn daardoor uitermate geschikt om de meest creatieve fotografie ideeën mee te realiseren.

Ook een samenwerking aangaan?

Yes ik wil bij jouw team!

Lijkt het jouw leuk om een samenwerking aan te gaan met Daphne Design & Fotografie of wil jij mijn team versterken als model? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met mij op.

Neem contact met mij op!