Luxe collectie

Een uniek ontworpen naambord voor jouw dier!
Dit setje bestaad uit:

Vanaf 25,50

Materiaal informatie

Laat jouw naambordje drukken op glas. Plexiglas geeft een luxe uitstraling met een gedetailleerde weergave en rijke kleuren. Het is geschikt voor binnen en buiten en is UV-bestendig. Een naambordje op plexiglas wordt standaard geleverd met een beschermfolie, zo kun je het naambordje eerst ophangen en daarna de folie verwijderen om beschadigingen te voorkomen. Het materiaal is krasgevoelig, dus op deze manier voorkom je krassen op jouw naambordje. De plexiglas platen zijn 5mm dik.

Extra beschermende coating
Het is mogelijk om je naambordje te voorzien van een extra coating. Deze coating biedt net dat beetje extra bescherming voor het gebruik buiten. Ook zonder deze coating is het product geschikt om buiten te hangen mits deze beschut hangt. Echter zal het product zonder coating een minder lange levensduur hebben dan een naamboard die wel voorzien is van deze extra coating.
Deze beschermende coating kost ± € 8,50.

Ophangsysteem
Plexiglas heeft 2 ophangsystemen, 1 geschikt voor binnenshuis en 1 gebruikt voor buiten gebruik. Indien je kiest voor een ophangsysteem zullen er 4 boorgaten in de hoek van jouw naambordje gemaakt worden. Zo hoef jij niet in het naambordje te boren. Voor dit ophangsysteem moet je 4 gaten boren op de plek waar je hem wilt ophangen.

Astandhouder binnen
Met deze afstandhouders hang je het naambordje de gewenste plaats op 4 punten (iedere hoek)
€ 8,99

Astandhouder RVS
Deze afstandhouder is geschikt voor buiten gebruik. Met deze afstandhouders hang je het naambordje de gewenste plaats op 4 punten (iedere hoek)
€ 12,99

Stel mij een vraag.

Heb je na het lezen nog vragen over het aanbod? Weet je niet zeker wat het beste past bij jou?
Stuur mij een berichtje en ik help je graag verder.