Meegroei pakket
Een newborn shoot maar dan anders!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe familielid! Ben jij eigenaar van een puppy of komt er binnenkort eentje bij jullie wonen? Of verwacht je ieder moment een veulen? Net als bij mensen blijven dieren niet altijd klein en groeien ze ontsettend hard. Voor je het weet is jouw puppy volwassen en is je veulen al een echt paard!

De tijd die vliegt en daarom is het belangrijk om genoeg herinneringen te maken. Als je kiest voor het meegroei pakket leggen we in drie fotoshoots de groei en ontwikkeling van jouw dier vast. Zo kun je aan het eind van het jaar een leuk fotoboek maken met daarin alle foto’s van het eerste levensjaar van jouw hond of paard en kun je terug kijken naar de leuke herinneringen die jullie al samen gemaakt hebben.

3 fotoshoots met extra korting!

Enkele voordelen op een rijtje

De pakketten
Let’s create magic together

Onderstaande pakketten en prijzen zijn voor het totaal pakket, dus voor 3 fotoshoots verdeeld over 1 jaar.

Mini pakket

± 45 MINUTEN | € 124,99

Met dit mini pakket bespaar je €24,98!

Midi pakket

± 60 MINUTEN | € 189,99

Met dit midi pakket bespaar je €39,51!

Maxi pakket

± 90 MINUTEN | € 283,50

Met dit maxi pakket bespaar je €60,72!

Full service fotoshoot

Daphne Design & Fotografie helpt jou verder ook na de fotoshoot! Zo kan ik ondersteuning bieden bij het uitzoeken van de beste foto’s. Indien gewenst kunnen deze foto’s afgedrukt worden op bijvoorbeeld plexiglas of canvas.

 

Na deze fotoshoot heb jij een blijvende herinnering!

In 3 stappen

De eerste fotoshoot

Bij de eerste fotoshoot spreken we zo snel mogelijk af nadat de puppy bij jouw thuis is of het veulentje geboren is.

De tweede fotoshoot

De tweede fotoshoot plannen we in wanneer jouw dier ongeveer 6 maanden oud is.

De derde fotoshoot

Om het overzicht compleet te maken spreken we nog een keer af wanneer jouw dier 1 jaar is! Nu is hij/zij volgroeid naar een volwassen hond.

Voor je het weet
zijn ze alweer groot.

De grote kleine letters
Alles wat jij moet weten.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe familielid! Ben jij eigenaar van een puppy of komt er binnenkort eentje bij jullie wonen? Of verwacht je ieder moment een veulen? Net als bij mensen blijven dieren niet altijd klein en groeien ze ontsettend hard. Voor je het weet is jouw puppy volwassen en is je veulen al een echt paard!

 

Bij het meegroei pakket heb je recht op 3 fotoshoots verdeeld over 1 jaar tegen een extra scherp tarief !!

De tijd die vliegt en daarom is het belangrijk om genoeg herinneringen te maken. Als je kiest voor het meegroei pakket leggen ik in 3 fotoshoots de groei en ontwikkeling van jouw dier vast. Zo kun je aan het eind van het jaar een leuk fotoboek maken met daarin alle foto’s van het eerste levensjaar van jouw hond of paard en terug kijken of de leuke herinneringen die jullie al samen gemaakt hebben.

Dit meegroei pakket is extra scherp geprijsd en voorzien van extra pakket voordeel. Uiteraard kan ik begrijpen dat het misschien wat veel is om in 1 keer te voldoen daarom mag en kan dit pakket in 2 termijnen betaald worden.

1e termijn is 75% van het totaalbedrag, deze dient betaald te worden voorafgaan aan de eerste fotoshoot.
2e termijn is het rest bedrag (25%) en deze dient betaald te worden bij de 2e fotoshoot.

FAQ

Een aantal vragen op een rijtje.
Bekijk alle meest gestelde vragen hier.

Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken bij Daphne Design & Fotografie!

Het boeken van een fotoshoot kan via het formulier op deze pagina, middels een berichtje via mijn contactpagina of door een mail te sturen naar daphne-design@hotmail.com. Na het versturen zal ik zo snel mogelijk contact met jou op om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en de afspraak te bevestigen.

Bij regen (m.u.v. motregen en enkele spatjes) zal de fotoshoot kosteloos worden verplaatst. Dit geldt ook bij onweer en (zwarte) storm. Bewolking is geen reden om tot verplaatsing van de fotoshoot. 

De eindbeslissing voor het verzetten ligt altijd bij de fotograaf. Uiteraard zal er altijd overleg plaatsvinden.

De duur van de fotoshoot is afhankelijk van het gekozen pakket. Twijfel je over de tijd of wil je dat een fotoshoot langer duurt dan kun je altijd extra tijd bijboeken.

Nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden probeer ik zo snel mogelijk het keuze album online te hebben dit gebeurt meestal binnen 3 werkdagen.

Bij het keuze album ontvang je al meteen 1 bewerkte foto geschikt voor social media.

Nee, bij Daphne Design & Fotografie kun je ook terecht voor andere fotoshoots. Als fotograaf heb ik ervaring in het fotograferen tijdens bruiloften, zwangerschappen, newborn, portretten maar ook in het fotograferen van producten voor op bijvoorbeeld webshops. Echter ligt mijn specialisatie wel bij paarden- en hondenfotografie.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau geven, een fotoshoot of misschien wel een afdruk op bijvoorbeeld canvas of hout. De cadeaubonnen van Daphne Design zijn al te bestellen vanaf €10,-. De waarde van de ceaudbon zal verrekend worden met de totale kosten van de fotoshoot en/of fotoherinnering.

Een cadeaubon bestellen kan hier.

Indien je nog vragen hebt verwijs ik je graag door naar mijn FAQ, hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Of neem vrijblijvend contact met mij op.

Algemene voorwaarden & Auteursrechten

Als je een fotoreportage bij mij boekt dan ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met mijn algemene voorwarden & auteursrechten. Alle beelden gemaakt door Daphne Design & Fotografie zijn altijd voorzien van auteursrechten en mogen alléén openbaar gemaakt worden indien deze voorzien zijn van logo en naamsvermelding.