Nabewerking

Met oog voor detail nabewerkt tot in de puntjes
Wat houdt de nabewerking in?

Zodra de fotoshoot heeft plaats gevonden begint voor mij het echte werk. Het is nu namelijk tijd om alle foto’s stuk voor stuk te gaan bekijken en hierbij een selectie te maken. Vervolgens zal deze selectie voor jou klaargezet worden zodat jij jouw foto’s kunt uitkiezen. Zodra jij jouw keuze gemaat heb ik ga ik aan de slag met de nabewerking van de door jou uitgekozen foto’s.

Waarom moeten foto’s nabewerkt worden?
Da de ‘klik’ van de camera is een foto vaak nog niet af.  Het komt namelijk geregeld voor dat er achteraf nog oneffenheden te vinden in de foto, kleuren die niet mooi eruit springen of wat denk je van eventuele storende elementen op de foto. Door de foto’s na te bewerkingen worden de kleuren hersteld, constrasten waar nodig versterkt en meer levendigheid aan de foto toegevoegd. Bekijk ‘hier‘ waar ik allemaal op let bij een foto.

Bewerking op maat

Laat jouw foto eruit springen

De mogelijkheden

Iedere foto is uniek

Omdat iedere foto anders is is nabewerking geen lopende band werk. Iedere foto wordt individueel bekeken en bewerkt op de plekken welke voor die specifieke foto van belang zijn. Alle foto’s gemaakt door Daphne Design & Fotografie die worden afgeleverd zijn altijd voorzien van nabewerking! Hieronder een opsomming van de bewerkings opties:

Enkele voorbeelden

Stel mij een vraag.

Heb je na het lezen nog vragen over het nabewerken van foto’s?
Stuur mij een berichtje en ik help je graag verder.