Nabewerking
Met oog voor detail bewerkt

Zodra de fotoshoot heeft plaats gevonden begint voor mij pas het echte werk. Het is nu namelijk tijd om alle foto’s stuk voor stuk te gaan bekijken en hierbij een selectie te maken. Vervolgens zal deze selectie voor jou klaargezet worden zodat jij jouw foto’s kunt uitkiezen. Als jij jouw keuze gemaat heb ga ik aan de slag met de bewerking van deze foto’s.

Waarom moeten foto’s nabewerkt worden?
Na de ‘klik’ van de camera is een foto vaak nog niet af.  Het komt namelijk geregeld voor dat er achteraf nog oneffenheden te vinden in de foto, kleuren die niet mooi eruit springen of wat denk je van eventuele storende elementen op de foto zoals voetgangers of een passerende auto? Door de foto’s na te bewerkingen worden de kleuren hersteld, constrasten waar nodig versterkt en worden storende elementen weggewerkt. Bekijk ‘hier‘ waar ik allemaal op let bij een foto.

Leg de momenten van vandaag vast
die jouw hart morgen zullen inspireren.

De mogelijkheden
Iedere foto is uniek

Omdat iedere foto anders is, is nabewerking geen lopende band werk. Iedere foto wordt individueel bekeken en bewerkt op de plaatsen welke voor die foto van belang is. Alle foto’s gemaakt zijn door Daphne Design & Fotografie worden altijd afgeleverd zodra deze voorzien zijn van nabewerking!

 

Hieronder een opsomming van de bewerkings opties:

Enkele voorbeelden