Newborn fotoshoot

Jullie lieve baby is nog zo klein!
De eerste dagen zijn dan ook extra speciaal en gaan zo snel voorbij. Hoe leuk is het dan om dit moment vast te leggen om hier later samen op terug te kunnen kijken? Daphne Design zorgt ervoor dat de puurheid van jullie baby wordt vastgelegd zodat jullie hier nog jaren van kunnen genieten.

 

 

Wanneer een newborn fotoshoot?
Wanneer je er voor kies een newborn shoot te plannen dan is het handig om al tijdens de zwangerschap even contact op te nemen. Dit zodat ik tijdig ruimte kan reserveren rondom jouw uitgerekende datum. Het beste moment voor een newborn shoot is tussen de 4e en 14e dag na de geboorte. Later is ook mogelijk, echter bestaat er dan een kans dat jullie kleintje al iets activer gaat worden en minder wil slapen. Bij het poseren wordt er rekening gehouden met de baby en zal hij/zij niet in posities gebracht worden waarbij de baby nog comfortabel is.

 

 

Gewoon aan huis!

Daphne Design komt lekker bij jullie thuis. Doordat jullie in jullie eigen omgeving kunnen blijven stralen jullie automatisch een bepaalde rust uit. Tevens zijn al jullie verzorgingsproducten binnen handbereik. Ik beschik over enkele props welke gebruikt kunnen worden tijdens de shoot.

 

 

Samen op de foto.

Willen jullie ook foto’s samen met de broertjes/zusjes of van jullie als gezin? Dan is dit geen probleem! Hier worden géén extra kosten in rekening gebracht worden. Het is wel handig dit op voorhand te weten zodat ik hier rekening mee kan houden.

Tips ter voorbereiding

  • Geef jullie kleintje op voorhand een lekker badje. Hier worden ze lekker ontspannen van.
  • Zorg ervoor dat jullie kleintje alvast een eerste outfit aan heeft zodat we rustig aan kunnen beginnen.
  • Geef voor de fotoshoot de voeding. Na de voeding slapen ze meestal makkelijker. Tussentijds voeden is geen probleem.
  • Zorg dat jullie huis warm genoeg is.
  • Indien mogelijk is het handig als er vast ruimte gemaakt wordt waar de foto’s gemaakt gaan worden.
  • Zorg dat eventuele kleding voor de broertjes/zusjes klaar liggen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een newborn fotoshoot zijn 

Boek een newborn fotoshoot

Indien er nog vragen zijn of wil je een fotoshoot boeken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.