Daphne Design

Wie is Daphne

Daphne Design

Hi! Mijn naar is Daphne Vermeulen en ik ben een enthousiaste fotografe en grafisch vormgeefster van 25 jaar met een grote liefde en passie voor het vak fotografie.

Mijn hele leven (ofja zolang ik mij eigenlijk herinneren kan) ben ik al bezig met multimedia, denk hierbij aan zowel fotografie en vormgeving. Ik wist dan ook al vroeg wat ik later wilde gaan doen en ben toen ik een jaar of 9 à 10 was gaan experimenteren met de camera en fotobewerkingsprogramma's. In die tijd had ik al veel geleerd door onderzoeken te doen op internet en vooral veel te proberen, maar ik wilde meer!

Nadat ik de middelbare school succesvol had afgerond had ik gekozen voor de opleiding Media Vormgeving aan het ROC in Nijmegen. Dit is een allround 4-jarige opleiding waar je o.a. de basis leert van fotografie, grafisch vormgeving, printmedia en videografie. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond en ben sindsdien dagelijks bezig met fotografie en vormgeving.

In 2019 ben ik een tweede uitdaging aangegaan naast eigenaresse bij Daphne Design ben ik nu ook full-time fotograaf en grafisch vormgeefster bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in producten voor een diervriendelijke tuin. Dit bedrijf produceert alle producten zelf en mijn taken hier zijn dan ook het verzorgen van goede productfoto's en filmpjes. Tevens zorg ik ook voor ondersteuning bij de grafische afdeling.

Kijk gerust verder op deze website en als mijn portfolio u aanspreekt dan hoop ik snel een keertje kennis te mogen maken om uw unieke moment vast te mogen leggen.

Daphne Design

Website door Daphne Design