Samenwerking

Bekijk hieronder mijn team!

Dit is mijn team

In september 2020 heb ik mij mogen aansluiten bij het team van CS Horse & Design. Ik zal het team aanvullen als fotograaf en blogger/vlogger. Tevens zal ik ook aanwezig zijn tijdens events en andere activiteiten georganiseerd door CS Horse & Design.

In 2019 ben ik een samenwerking aangegaan met JoΓ«lle Heijnert. Ik kom regelmatig bij haar op stal om foto’s te maken van haar paarden. Op dit moment rijd ze L1 dressuur, L springen en B eventing met haar paard Innocent Bon Vivant. In 2021 verwachten ze een klein vrolijk veulentje van de merrie Uljana. Als bonus hebben ze ook nog twee mini shetlanders.

In 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met Jamey Swinkels. Ze vormt een combinatie met Dynamique een merrie uit de hengst Upgrade. Hoofdzakelijk rijden ze eventing en springwedstrijden. Jamey heeft de ambitie om zo ver mogelijk te komen binnen de eventing.

Met enige regelmaat ben ik opzoek naar modellen om bepaalde ideeΓ«n uit te werken. Ook wanneer er een teamlid stopt zal er een nieuw model gezocht worden om mijn team aan te vullen.
Lijk het jou leuk om model te staan? Kijk dan snel verder!

Ook een samenwerking aangaan?

Yes ik wil bij jouw team!

Lijkt het jouw leuk om een samenwerking aan te gaan met Daphne Design & Fotografie of wil jij mijn team versterken als model? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met mij op.

Neem contact met mij op!