10/10/'20 SGW Ysstelsteyn

Wat volgens de weersverwachtingen een regenachtige dag moest worden draaie uit tot een prachtige dag met fantastische combinaties. Op 10 oktober ben ik aanwezig geweest tijdens de SGW wedstrijd welke georganiseerd was door PSW Ysselsteyn.

Proef de sfeer van deze gezellige dag en bekijk alle foto’s hier!

De foto’s zijn nog onbewerkt en worden na het bestellen voorzien van nabewerking. Kun je jezelf niet vinden? Geef dan jouw startnummer door via het contactformulier, ik heb je graag verder.

Het bestellen van foto’s van via een e-mail, een berichtje op Facebook, via de chat op deze pagina of via het formulier op deze pagina.

Foto's bestellen

Heb jij een foto gezien welke je graag wilt bestellen?

Het bestellen van foto’s kan via onderstaand bestelformulier. Geef bij ‘bestelling’ aan om welke foto het gaat en hoe je deze foto graaf zou willen ontvangen (social media € 5,- per stuk of in hoge resolutie* € 10,- per stuk).

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op via de mail en stuur de foto (of eventuele screenshot) mee. Mailen mag naar daphne-design@hotmail.com.

* Bij de hoge resolutie versie ontvang je tevens een social media foto welke geschikt is voor het gebruik op social media.

Wat is een SGW?

SGW staat voor ‘SamenGestelde Wedstrijd’ ook wel bekend onder de term Eventing. Tijdens een zo een wedstrijd ben je op een veelzijdige manier bezig samen met jouw paard/pony. Een SGW wedstrijd bestaat namelijk uit verschillende onderdelen namelijk; dressuur, springen en een cross parcours.

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}