Let’s go social media!
Een jaar lang verzekerd van goede social media foto’s.

Ontvang 4 fotoshoots met extra korting!

Yes, daar is hij dan het social media pakket! Wil jij verzekerd zijn van een jaar lang mooie foto’s voor op Instagram (of andere social media kanaal)? Heb jij een samenwerking met een merk en wil je dit goed in beeld brengen of wil je graag gaan een samenwerken aangaan met een bedrijf maar mis je net die juiste foto’s? Kies dan voor het social media pakket

Als enthousiaste fotograaf met liefde voor dieren en passie voor vak ga ik graag aan de slag om jou te voorzien van voldoende content. Tijdens een social media fotoshoot gaan we samen aan de slag om zoveel mogelijk foto’s te maken die jij kunt gebruiken op jouw social media kanalen. Het gaat hier dus niet alleen om portret foto’s maar om een totaal pakket.

Enkele voordelen op een rijtje

Let’s go social – Single
Laten we samen content maken!

1 FOTOSHOOT van ± 3 UUR | € 199,99
Als je kiest voor voor het multi pack bespaar je maarliefst
€ 32,49 per fotoshoot!

Let’s go social – Multi
Laten we samen content maken!

4 FOTOSHOOTS van ± 3 UUR | € 669,99
Met deze multi deal bespaar je maarliefst €129,97!

Full service fotoshoot

Daphne Design & Fotografie helpt jou verder ook na de fotoshoot! Zo kan ik ondersteuning bieden bij het uitzoeken van de beste foto’s. Indien gewenst kunnen deze foto’s afgedrukt worden op bijvoorbeeld plexiglas of canvas.

 

Na deze fotoshoot heb jij een blijvende herinnering!

De grote kleine letters
Alles wat jij moet weten.

Yes, daar is hij dan het social media pakket!
Wil jij verzekerd zijn van een jaar lang mooie foto’s voor op Instagram (of andere social media kanaal)? Heb jij een samenwerking met een merk en wil je dit goed in beeld brengen of wil je graag gaan een samenwerken aangaan met een bedrijf maar mis je net die juiste foto’s?

 

Bij het Social Media pakket heb je recht op 4 fotoshoots verspreid over een periode van 1 jaar voor een extra scherp tarief! Bij dit pakket krijg je meer foto’s dan bij mijn standaard fotoshoots (namelijk 20 foto’s en de mogelijkheid om nog meer foto’s bij te bestellen) daardoor weet je zeker dat je genoeg content hebt voor jouw social media feed. Na de fotoshoot mag je zelf jouw foto’s uitkiezen, zodat de foto’s passen bij jouw social feed.

De invulling van een fotoshoot is geheel naar eigen wens zo kan er dus een combinatie gemaakt worden van zowel portret als rijfoto’s maar ook is het mogelijk om black foto’s te maken. De gemiddelde duur van een fotoshoot is ± 2 uur zodat er zeker genoeg tijd is om alles uit te werken, ook is er ruimte voor een kleding/setjes wissel.

Dit social media pakket is extra scherp geprijsd en voorzien van standaard pakket voordeel. Uiteraard kan ik begrijpen dat het misschien wat veel is om in 1 keer te betalen daarom mag en kan dit pakket in 2 termijnen betaald worden.

1e termijn is 75% van het totaalbedrag, deze dient betaald te worden voorafgaand aan de 1e fotoshoot.
2e termijn is het rest bedrag (25%) en dit dient betaald te worden voorafgaan aan de 3e fotoshoot.

FAQ

Een aantal vragen op een rijtje.
Bekijk alle meest gestelde vragen hier.

Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken bij Daphne Design & Fotografie!

Het boeken van een fotoshoot kan via het formulier op deze pagina, middels een berichtje via mijn contactpagina of door een mail te sturen naar daphne-design@hotmail.com. Na het versturen zal ik zo snel mogelijk contact met jou op om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en de afspraak te bevestigen.

Bij regen (m.u.v. motregen en enkele spatjes) zal de fotoshoot kosteloos worden verplaatst. Dit geldt ook bij onweer en (zwarte) storm. Bewolking is geen reden om tot verplaatsing van de fotoshoot. 

De eindbeslissing voor het verzetten ligt altijd bij de fotograaf. Uiteraard zal er altijd overleg plaatsvinden.

De duur van de fotoshoot is afhankelijk van het gekozen pakket. Twijfel je over de tijd of wil je dat een fotoshoot langer duurt dan kun je altijd extra tijd bijboeken.

Nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden probeer ik zo snel mogelijk het keuze album online te hebben dit gebeurt meestal binnen 3 werkdagen.

Bij het keuze album ontvang je al meteen 1 bewerkte foto geschikt voor social media.

Nee, bij Daphne Design & Fotografie kun je ook terecht voor andere fotoshoots. Als fotograaf heb ik ervaring in het fotograferen tijdens bruiloften, zwangerschappen, newborn, portretten maar ook in het fotograferen van producten voor op bijvoorbeeld webshops. Echter ligt mijn specialisatie wel bij paarden- en hondenfotografie.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Wat is er nu mooier dan een blijvende herinnering cadeau geven, een fotoshoot of misschien wel een afdruk op bijvoorbeeld canvas of hout. De cadeaubonnen van Daphne Design zijn al te bestellen vanaf €10,-. De waarde van de ceaudbon zal verrekend worden met de totale kosten van de fotoshoot en/of fotoherinnering.

Een cadeaubon bestellen kan hier.

Indien je nog vragen hebt verwijs ik je graag door naar mijn FAQ, hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Of neem vrijblijvend contact met mij op.

Algemene voorwaarden & Auteursrechten

Als je een fotoreportage bij mij boekt dan ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met mijn algemene voorwarden & auteursrechten. Alle beelden gemaakt door Daphne Design & Fotografie zijn altijd voorzien van auteursrechten en mogen alléén openbaar gemaakt worden indien deze voorzien zijn van logo en naamsvermelding.