Sponsormodel worden

Word jij lid van mijn team?

Als sponsormodel ben je een groot fan van foto’s van jou samen met je paard(en)/hond(en)! Je bent actief op social media zoals Facebook en Instagram en post graag foto’s van de dingen die je doet met je paard(en)/hond(en). Ook ben je vriendelijk voor je paard(en)/hond(en) en straalt uit dat jullie een goede band hebben samen.

Als sponsormodel heb je natuurlijk nooit genoeg foto’s! We plannen twee keer per jaar een fotoshoot waarbij we samen een leuk concept gaan uitwerken en tevens kom ik enkele keren langs tijdens wedstrijden/clinics om hier foto’s te maken (onder voorbehoud van agenda en beschikbaarheid). Indien ik nieuwe ideeΓ«n en/of locaties heb wordt je als sponsormodel als eerste gevraagd om model te staan.

Als tegenprestatie wordt er van je verwacht dat je het leuk vind om enthousiast over Daphne Design te vertellen, tag/deel je foto’s met vermelding van Daphne Design en ben je actief op mijn pagina’s (zowel Facebook als Instagram) denk hierbij aan het delen van bepaalde berichten.

Lijkt het jou leuk om mijn sponsormodel te worden?
Stuur mij dan een berichtje waarin je iets over jezelf en je paard(en)/hond(en) vertelt en laat vooral weten waarom ik jou moet kiezen! Wie weet wordt jij mijn nieuwe model!

Aanmelden als model