(sponsor)Model worden?
Word jij lid van mijn team?

Als (sponsor)model ben je een groot fan van foto’s van jou samen met je paard(en) en/of hond(en)! Om model te worden is het belangrijk dat je bent actief bent op social media zoals Facebook en/of Instagram én je post graag foto’s van de dingen die je doet. Omdat ik een fotograaf ben die van echte emoties houdt en graag pure spontane foto’s maak vind ik het belangrijk dat de band die jullie samen uitstralen ook puur en echt is.

Als (sponsor)model heb je natuurlijk nooit genoeg foto’s! We plannen twee keer per jaar een fotoshoot waarbij we samen een leuke concepten gaan uitwerken, ook jouw input bij een fotoshoot is belangrijk. Tevens kom ik enkele keren langs tijdens wedstrijden/clinics om ook hier foto’s te maken van jullie (onder voorbehoud van agenda en beschikbaarheid).

Als tegenprestatie wordt er van je verwacht dat je het leuk vind om enthousiast over Daphne Design & Fotografie te vertellen, je tagt en deelt de foto’s gemaakt tijdens fotoshoots met vermelding van Daphne Design & Fotografie en ben je actief op mijn pagina’s (zowel Facebook als Instagram) denk hierbij aan het delen van bepaalde berichten en acties.

Lijkt het jou leuk om mijn (sponsor)model te worden?
Stuur mij dan een berichtje waarin je iets over jezelf en je paard(en)/hond(en) vertelt en laat vooral weten waarom ik jou moet kiezen!

Aanmelden als model