Daphne Design

Leuk! Een fotoshoot, en nu?

Daphne Design

Hoe werkt een fotoshoot bij Daphne Design?

Een fotoshoot bij Daphne Design, een feest voor iedereen!!
Na het boeken van een fotoshoot gaan we samen kijken naar een geschikte locatie, denk hierbij aan heide, water, bos, zandvlakte of bijvoorbeeld gewoon in de stad.

Op de dag van de fotoshoot spreken we af bij de afgesproken locatie. Hier begint dan ook meteen de fotoshoot. Jouw wensen staan centraal. Wil je een foto van alleen je huisdier, een close-up of een foto van jullie samen? De foto’s bewerkt in zwart wit of toch in kleur? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met de mij het eindresultaat. Hoelang de totale fotoshoot duurt hangt af van het gekozen pakket (bekijk hier de pakketten). Zodra de fotoshoot erop zit gaan we samen terug naar de auto's en gaan we ieder ons eigen weg terug. Voor mij begint nu het echte werk!

Na afloop van de fotoshoot gaat Daphne Design zo snel mogelijk aan de slag om de foto's klaar te maken voor verzending. Binnen 2-3 werkdagen ontvang je een klein voorproefje van de fotoshoot. De overige foto's zullen nadien binnen 3 weken (15 werkdagen) toegestuurd worden via een persoonlijk fotoalbum voorzien van uniek wachtwoord. De foto's die je ontvangt zijn voorzien van logo en nabewerking. Afhnakelijk van het gekozen pakket kunnen er ook foto's zonder logo bijzitten. Deze kun je zelf uitkiezen na ontvangst van alle foto's. Meer foto's of een langere fotoshoot? Bekijk de mogelijkheden bij bijbestellen.

---

Na het boeken van een fotoshoot gaan we samen kijken naar een geschikte locatie

---

Aan de hand van de locatie ga ik mij voorbereiden op de fotoshoot en kom ik naar de afgesproken locatie

---

Tijdens de kennismaking nemen we kort de fotoshoot samen door en bespreken we eventuele wensen

---

Gedurende de fotoshoot worden er verschillende foto's genomen

---

Thuis bewerk ik de mooiste foto's en binnen 2 tot 3 werkdagen ontvang je een sneak preview.

---

Als alle foto's bewerkt zijn (binnen 15 werkdagen) worden deze op internet gepubliceerd in een persoonlijk fotoalbum voorzien van wachtwoord.

Boek een fotoshoot

Daphne Design

Jouw wensen staan centraal. Wil je een foto van alleen je huisdier, een close-up of een foto van jullie samen? De foto’s bewerkt in zwart wit of toch in kleur? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met de mij het eindresultaat.

Daphne Design

Minipakket

Daphne Design Daphne Design

€30,00


Basispakket

Daphne Design Daphne Design

€55,00


Luxepakket

Daphne Design Daphne Design

€150,00


Daphne Design

Duopakket

Daphne Design Daphne Design

vanaf €40,00


Dag voordeel

Daphne Design Daphne Design

vanaf €25,00


Cadeaubon

Daphne Design Daphne Design

vanaf €10,00


Nabestellen

Daphne Design Daphne Design

bekijk mogelijkheden


Website door Daphne Design