HHIC Infinity touwhalster

Iedereen kent ze vast wel de ‘standaard’ touwhalsters. De meeste zullen er vast ook wel 1 op stal hebben. Ze zijn namleijk licht van gewicht, nemen weinig ruimte in beslag en zijn daardoor¬† dan ook gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je jas. Naast dat touwhalsters super makkelijk in gebruik zijn, zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, varianten en maten.

Wist je dat; Handmade Horseproducs IC (HHIC) originele, unieke, limited edition touwhalsters en andere touwproducten heeft van goede kwaliteit?

Een tijdje terug heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de producten van HHIC. Zo heb ik het ‘Perfect Fit’ fotohalster besteld en het ‘Infinity’ touwhalster. In deze blog ga ik het hebben over het Infinity halster.

Dit touwhalster is voorzien van de Keltische Infinity knoop die in het midden van x-frontriem gevestigd is. De x-frontriem loopt over het hoofd van je paard heen.

Weet jij eigenlijk waar Infinity voor staat? Ik dacht dat het voor het oneindige stond maar er zit dus nog veel meer achter… De infinity knoop staat symbool voor oneindigheid, een onverbrekelijke vriendschap of een liefde die voor altijd zal duren. Daarnaast staat dit symbool ook nog voor vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid.

Mijn paard betekend alles voor mij en daarom vond ik dit halster ook een super mooie betekenis hebben. Het halster is met de hand gemaakt en daarom was ik vrij om te kiezen welke kleuren ik graag wilde hebben. Zelf vind ik blauw erg mooi en vooral bij mijn haflinger, ik heb dan ook gekozen voor een turquoise kleur met kleine witte accenten.

De producten waren mooi verpakt bij het leveren, als een echt cadeautje. Het was dan ook erg leuk om deze produten uit te pakken. De kleur die gebruikt werd voor dit halster sprak mij meteen erg aan het is namelijk een hele mooie frisse en heldere kleur blauw. Ook de afwerking van het halster is erg mooi. Iedereen weet dat je dit touw brand aan het einde en dat dit scherp kan zijn, maar bij dit halster is alles erg mooi glad gestreken waardoor je zeker weet dat het paard zich er niet aan kan verwonden of zich zal irriteren. Ook zie je nergens een verbrande kleur want vuur kan natuurlijk een product verbranden waardoor je een bruinige kleur kan krijgen, maar dat is hier helemaal niet aan de orde. Naast dat het halster er super mooi uit ziet past het ook nog eens perfect bij allebei de haflingers.

Wist je dat dit ook een super leuk halster is om in te zetten bij een fotoshoot?

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}