Laten we samenwerken!

Jouw website is jouw online visitekaartje

Ben jij opzoek naar een (betaalbare) website? Daphne Design & Fotografie helpt jou graag verder! Als afgestudeerd webdesigner vind ik het leuk om websites te maken en/of te vernieuwen.

Wil jij graag een eigen website en wil je deze zelf onderhouden maar weet je niet hoe je moet starten? Al vanaf €174,99* heb jij al een basis website welke geschikt is voor PC, tablet en mobiel! De website wordt gemaakt in WordPress waardoor deze vervolgens gemakkelijk zelf te onderhouden en updaten is.

Heb jij al een website maar loop je vast in het onderhoud of wil je wat tips over hoe je jouw website kunt upgraden/verbeteren? Ook dan heb ik jou graag verder met tips en ondersteuning zodat jij vervolgens weer zelf aan de slag kunt.

* Dit is een vanaf prijs. De prijs € 174,99 is gebaseerd op een basis design geschikt voor PC, tablet en mobiel maar exclusief vulling. Voor meer informatie of een prijsofgaaf stuur mi dan vrijblijvend een mail.

Web ondersteuning
Ik help jou verder

Zijn er kleine dingen waar je tegenaan loopt en vind jij het fijn als ik even met je meekijk? Ben je al enige tijd bezig met je website maar loop je telkens vast en weet je even niet hoe je verder moet gaan? Geen probleem, samen met jou ga ik kijken hoe ik jou verder kan helpen met je website.

Twijfel je of ik jouw kan helpen en hoelang we nodig gaan hebben? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Laat mij weten waar jij tegenaan loopt en/of wat jij graag zou willen weten/leren. Aan de hand hiervan kan ik een goed beeld krijgen over de hulp die jij nodig hebt.

Online ondersteuning

45,00 per uur

Ondersteuning op locatie

55,00* per uur

* Deze prijs is exclusief reiskosten.

Jouw online visitekaartje

Na verschillende websites te hebben gemaakt is het tijd geworden om ook andere te helpen met hun online visitekaartje. Ben jij opzoek naar een website of wil je graag wat tips om jouw huidige website kunt verbeteren? Ik ben er klaar voor om jou verder te helpen!

Ik wil een complete website
Hoe gaat jouw onlin visitekaartje eruit zien?

Vind je het leuk om zelf je website te vullen en onderouden maar ontbreekt net dat stukje technische kennis of heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Daphne Design & Fotografie helpt je graag verder om online beter zichtbaar te zijn met jouw eigen website. Voor € 174,99 heb je al een basis website waar je zelf enkel en alleen nog maar foto’s en teksten hoeft toe te voegen!

Ik persoolijk vind het belangrijk dat een website een proffesionele uitstraling heeft maar toch persoonlijk is. Het is immers jouw online visitekaartje en je wilt natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten.

Basis website

 174,99

Extra opties!

Omdat een website op maat gemaakt wordt naar jouw wensen zijn er geen vaste prijzen voor deze extra opties. Afhankelijk van jouw wensen wordt er op voorhand een prijs afgesproken.

Intake gesprek

Weet je niet welke vorm van ondersteuning het beste bij jou past? Kies dan voor een intake gesprek van ± 30 minuten. Tijdens dit gesprek bekijk ik jouw vragen en kan ik jou advies geven over welke dienst het beste bij jou past.

Laten we samenwerken
Hoe kan ik jou helpen?

Wat leuk dat jij stappen wilt maken met jouw online visitekaartje. Weet jij al welke vorm van hulp jij graag wilt? Laat het mij via onderstaand formulier weten en laten we samen aan de slag gaan. Zodra je het formulier hebt verstuurd zit je nergens aan vast. Eerst gaan we samen even kijken naar de verwachte duur en mogelijke kosten. Dit zodat jij niet voor onverwachte verassingen komt te staan.