Daphne Design

Fotografie werkwijze

Daphne Design

Voor de fotoshoot

Heb je interesse in een fotoreportage dan kan je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Wanneer je besluit een fotoreportage te boeken nemen wij eerst samen uw wensen door. Zo kijken wij onder andere naar een geschikte locatie hierbij kunt u denken aan heide, water, een park, zandvlaktes, een bosrijke omgeving, een weiland, bloemenvelden enzovoorts.

Tijdens de fotoshoot

Nadat we kennis hebben gemaakt gaan we op de gewenste locatie ons eerste plekje opzoeken waar we gaan beginnen met foto's maken. We beginnen met portret foto's dit zodat je rustig kunt wennen aan het idee van een camera. Dit kan in het begin namelijk wat onwennig aanvoelen.

Wanneer we foto's maken van je dier is het mogelijk om na de serie portretfoto's nog losgooi of rijfoto's te maken. De reden dat we eerst de portret foto's doen is omdat als je eenmaal actie foto's hebt gemaakt en je dier is bezweet vallen de zweetplekken erg op bij de foto's. Denk er bij portretfoto's van je dier aan dat je dier ontspannen is, dus geen strakke lijnen en niet te veel correctie. Een dier gaat zich snel vervelen na vele correcties en gespannen lijnen. We gaan natuurlijk voor leuke spontane foto's!

Na de fotoshoot

Binnen 2 dagen krijg je een voorproefje thuis gestuurd, dit zijn tussen de 2 à 5 foto's. De rest van de foto's zullen binnen 3 weken na de shoot volgen en krijg je via de mail (Wetransfer) toegestuurd. Alle foto's die u ontvang zijn professioneel nabewerkt*.

Liever de foto's op CD dan kan dat tegen een bijbetaling van €5,00 ook levering van de foto's op USB is mogelijk, de kosten hiervan zijn €10,00.

* Professionele naberking; klik hier voor meer informatie over de nabewerking

Daphne Design

Website door Daphne Design