Dit ben ik!

Mijn naam is Daphne Vermeulen of als fotografe bekend onder de naam Daphne Design & Fotografie.

Waarom ben ik fotografe geworden?
Toen ik nog jong was kwam ik in aanraking met een online paardenspel. Hier werd toen veel gedaan aan fotobewerkingen. Dit vond ik natuurlijk erg interessant en wilde hier meer van weten. Dankzij de vele tips die ik destijds gekregen had is mijn passie voor fotobewerking ontstaan. Omdat je binnen de fotografie wereld zit met auteursrechten mag je niet zomaar alle foto’s gebruiken die je online tegen moet. Dit was voor mij dan ook de reden om zelf voor beeldmateriaal te gaan zorgen, hier begon voor mij het fotografie avontuur.

Opleiding en workshops.
Inmiddels zijn we alweer een aantal jaar verder en heb ik al de nodige opleidingen/workshops achter de rug. Zo heb ik naast mijn VMBO-T de opleiding Media Vormgeving gevolgd aan het ROC in Nijmegen. Hier heb ik de basis geleerd van alle programma’s van Adobe (denk hierbij aan o.a. Lightroom en Photoshop). Daarnaast ben ik heb diverse fotografen meeloopdagen en workshops gevolgd om zo mijn kennis en kunnen te kunnen vergroten. Sinds 2019 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik mij vooral gaan specialiseren in de paarden- en hondenfotografie en inmiddels reis ik door Nederland om de leukste foto’s te mogen maken.

Mijn apparatuur.
Op dit moment ben ik in bet bezit van een Canon 5D Mark IV en Canon 60D body. De Canon 70-200mm F/4.0 en de Canon 50mm F/1.8 zijn de objectieven die ik meeste gebruik tijdens fotoshoots.

Mijn visie.
Indien je een fotoshoot boekt bij mij zijn er voor mij een aantal kernpunten erg belangrijk. Mijn doel is namelijk om mens en dier op de foto te zetten zoals hij/zij daadwerkelijk is. Het karakter van een persoon, hond of paard moet op de foto’s terug te zien.

Neem gerust een kijke in mijn portfolio. Onder “informatie” vind je meer informatie over de fotoshoots.
Indien je nog vragen heb voor mij of over mijn diensten, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Hoi, dit ben ik!

Mijn nieuwste berichten

Touwhalster Infinity (HHIC)

Touwhalster Infinity (HHIC)

Fleece dekens met glitter!

Fleece dekens met glitter!

Nieuwe collectie; Metallic

Nieuwe collectie; Metallic

I love setjes

Satijnen setje

Satijnen setje

{"slide_show":"5","slide_scroll":1,"dots":"false","arrows":"false","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"false","design":"design-1"}