Haal meer uit jouw camera & nabewerking!

Om jou op weg te helpen in de fotografie is het mogelijk om bij Daphne Design workshops en tutorials te volgen. 

 

Fotografieworkshop
Voor vele is een spiegelreflexcamera namelijk maar een ingewikkeld apparaat. De vele knoppen en functies kunnen vaak een drempel zijn om te gaan experimenteren met de camera. Een mogelijk gevolg hiervan kan zijn dat de camera vaak op de automatische stand blijft staan of niet gebruikt wordt, dit is natuurlijk zonde!

Tijdens workshops en meelopdagen zal er aandacht besteed worden aan de functies van de camera zodat jij aan het einde van de dag precies weet hoe je het diafragma, ISO en sluitertijd kunt instellen. Tevens zal ook aandacht besteeds worden aan het positioneren van het model en het kiezen van de juiste locatie.

 

Photoshop & Lightroom
Naast het volgen van een workshop in fotografie is het ook mogelijk om een Photoshop en/of Lightroom workshop te volgen. Zo kun je nog meer uit jouw foto’s halen. Wat je o.a. gaat leren is het volgende:
– Hoe kan ik iets wegwerken? (zoals bijv. een halster)
– Hoe creëer ik een mooie achtergrond?
– Hoe laat ik mijn model er helemaal uitspringen?
– Hoe kan ik kleuren veranderen?
– Hoe werk ik met lagen?
– en nog veel meer!

 

Workshop aanbod

Houdt jij ook van het fotograferen van paarden/honden en wil jij jouw portfolio uitbereiden met nieuwe foto’s en tegelijkertijd leren hoe het er aan toe gaat tijdens een fotoshoot? Dan is deze meeloopdag zeker iets voor jou!

Net een nieuwe camera gekocht of fotografeer je al langer maar wil je meer leren over de camera en het handmatig instellen?

Ben jij gek op honden en beschik je over een spiegelreflexcamera en wil je leren hoe je deze handmatig kunt bedienen? Tijdens deze workshop leer ik je de basis van de camera zodat jij aan het einde van de dag zelf de controle hebt over jouw camera zodat je het gewenste resultaat kunt behalen.

Ben jij gek op paarden en beschik je over een spiegelreflexcamera en wil je leren hoe je deze handmatig kunt bedienen? Tijdens deze workshop leer ik je de basis van de camera zodat jij aan het einde van de dag zelf de controle hebt over jouw camera zodat je het gewenste resultaat kunt behalen.

Wil jij net dat beetje extra uit jouw foto’s halen? Of wil je leren hoe je de storende factoren zoals bijvoorbeelds halsters kunt verwijderen? Of hoe je van een herfst foto een winter foto kunt maken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Net een nieuwe camera gekocht of fotografeer je al langer maar wil je meer leren over de camera en het handmatig instellen? Wil je daarnaast ook leren hoe je net dat beetje extra uit een foto kunt halen zoals het wegwerken van storende facturen? Kies dan voor deze combideal!