Over mij

Wie is Daphne?

Ik ben een echte creatieveling.

Mijn naam is Daphne Lenssen-Vermeulen en woon samen met mijn man, zoontje (’22) en Border Collie ‘Koda’ in het mooie Noord-Brabant.

Wat ik echt geweldig vind is om niet alleen mijn eigen herinneringen, maar ook die van jullie voor altijd te kunnen vastleggen. Met 1 klik op de knop kan ik de tijd even stilzetten en op deze manier prachtige momenten vastleggen die herinneringen zijn voor de toekomst.

Ik zou het een eer vinden om aanwezig te mogen zijn tijdens een van deze bijzondere gebeurtenissen in jouw leven en deze herinneringen voor jou te mogen maken.

Mijn kennis en ervaringen heb ik opgedaan door het volgen van diverse workshops, cursussen en (online) trainingen. Daarnaast ben ik afgestudeerd als Multimedia Vormgeefster met een specialisatie voor webdesign.

Ik word gelukkig van jullie geluk!

Als ik aan het fotograferen ben dan kan ik even alles om mij heen vergeten en 1 worden met mijn camera en model. Zo laat ik bij de ‘klik’ van de camera een stukje tijd bevriezen en zo creëren we samen een herinnering voor de toekomst. 

Als ik werk met kinderen word ik extra gelukkig! Kinderen zijn namelijk altijd puur en oprecht en hier kan ik weer intens van genieten. Het fotograferen van kinderen is dan ook mijn passie en is iets wat ik erg graag doe. Niemand is hetzelfde en dit maakt het fotograferen dan ook altijd weer een leuke uitdaging. Een uitdaging die ik dan ook graag met beide handen aanpak!

Wanneer ik niet aan het fotograferen ben dan kan ik ook enorm genieten van mijn hond. mijn lieve haflinger Quinty en mijn bonuspaarden Whisper en Madelief.

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen zijn of wil je meer over mij te weten komen?
Stel je vragen gerust en neem contact met mij op!

Nu weet je een beetje over mij 🙂 Waar ik nu benieuwd naar ben is hoe ik jou kan helpen om jouw belangrijke momenten in beeld te brengen! Wil je je nieuwe foto’s van het gezin? Is er een baby op komst of wil je foto’s van je (huis)dieren? Ik help jou graag mee om deze mooie momenten om te zetten naar beelden!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Neem vrijblijvend contact op ♥

Spreekt dit verhaal jullie aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

Mochten er nog twijfels neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden