Over mij

Wie ben ik

Over mij

Mijn naam is Daphne, en ik ben de creatieve kracht achter Daphne Design. Ik ben geboren in 1994, ben een trotse inwoner van het prachtige Noord-Brabant, en woon ik samen met mijn man, zoontje (2022) en onze hond Koda.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door op de stal bij mijn drie paarden, waar ik rust vind en inspiratie opdoe. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn creatieve vaardigheden te gebruiken in mijn eigen studio, waar ik werk met een laser- en snijapparaat om diverse materialen te bewerken. Van houtgravures tot het bedrukken van kleding en het etsen van glazen, ik geniet ervan om unieke en op maat gemaakte producten te maken.

Maar mijn passie stopt niet bij het maken van items voor mezelf. Ik geloof dat creativiteit gedeeld moet worden, en daarom neem ik ook opdrachten aan om speciale en gepersonaliseerde stukken te maken voor anderen. Of het nu gaat om het ontwerpen van stickers voor auto’s, het creëren van gepersonaliseerde houten decoraties, of het vastleggen van kostbare momenten met mijn camera tijdens fotoshoots, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen.

“Wat ik echt geweldig vind is mijn passie te kunnen delen met jou! Want jouw verbeelding is mijn inspiratie.”

Liefs, Daphne

Get in touch!

Handige linkjes

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden