Dieren

fries_portret

Jouw beste maatje in de picture!

Samen met jouw hond of paard op de foto? Mooie foto’s van jouw dier alleen? Foto’s als aandenken of om thuis groot aan de muur op te hangen? Er is altijd wel een reden om foto’s te maken.

Wat kunnen jullie verwachten

Standaard vind deze fotoshoot plaats op een buiten locatie naar keuze, denk hierbij aan een plekje in de natuur maar ook is het mogelijk om foto’s te maken in een stad of drop. Wanneer de fotoshoot gaat beginnen gaan we gezellig samen een stukje wandelen en zo op zoek naar de mooiste plekjes voor de foto’s. Voor een dier kan een fotoshoot veel energie kosten, zij hebben namelijk een relatief korte concentratiespanne. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ze tussendoor even kunnen ontspannen. Het is dan ook helemaal niet erg als jouw dier even afgeleid is. Wanneer jij denkt dat jouw dieren even behoefte heeft om een stukje te wandelen dan gaan we dat gewoon doen. Het klinkt misschien een beetje stom, maar jouw dier bepaald het verloop van de fotoshoot. Ik stel het dierenwelzijn altijd voorop!

Tijdens de fotoshoot maken we foto’s. Zo worden er foto’s gemaakt van jullie samen maar portretfoto’s van het dier alleen. Wil je liever actiefoto’s of de welbekende blackfoto’s? Ook dat is zeker mogelijk! Ik hoor graag wat jouw wensen zijn zodat we de fotoshoot volledig naar wens kunnen invullen.

Laten we samenwerken,

een fotoshoot gaat om meer dan alleen foto's ♥

Spreekt dit verhaal jullie aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

 

Mochten er nog twijfels neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Enthousiast geworden?

bekijk hier de tarieven.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden