Gezinnen

Spontane foto's van het hele gezin

Zeg nou eens eerlijk, hoeveel leuke foto’s hebben jullie nou echt van het héle gezin?

Bij een familieshoot leg ik jullie vast zoals jullie zijn. Op een ongedwongen en leuke manier leg ik jullie gezin vast. Het doel is namelijk om foto’s te maken waar jullie karakters op te zien zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jullie als gezin een fijne ervaring hebben tijdens de shoot en vol trots hierop kunnen terug kijken.

 

Wat kunnen jullie verwachten

Standaard vind deze fotoshoot plaats op een locatie naar keuze, bij voorkeur een buiten locatie denk hierbij aan de natuur maar kunnen er foto’s gemaakt worden in de stad. Wanneer de fotoshoot gaat beginnen gaan we gezellig samen een stukje wandelen en zo op zoek naar de mooiste plekjes voor de foto’s. Een fotoshoot kan voor een kind veel energie kosten en aangezien ze een relatief korte concentratiespanne hebben is ontspannen voor kinderen erg belangrijk. Tijdens het wandelen kunnen de kinderen dan ook hun energie kwijt. Daarnaast kunnen spelende kinderen ook super leuke foto’s opleveren!

Tijdens de fotoshoot maken we foto’s met verschillende samenstellingen. Zo worden er foto’s gemaakt van jullie als gezin samen, de kinderen samen en/of ouders samen. Verder is er tijdens de fotoshoot ook ruimte om losse portret foto’s te maken want ieder gezinslid is belangrijk! Gaan opa en oma ook mee naar de fotoshoot? Super leuk! Wat is er nu leuker dan foto’s van opa/oma samen met de (klein)kinderen.

Ik hoor graag wat jullie wensen zijn zodat we de fotoshoot volledig naar wens kunnen invullen.

Wist je trouwens dat je ook je huisdier mee mag nemen naar een familieshoot?

Laten we samenwerken,

een fotoshoot gaat om meer dan alleen foto's ♥

Spreekt dit verhaal jullie aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

 

Mochten er nog twijfels neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Enthousiast geworden?

bekijk hier de tarieven.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden