Kinderen

De leukste foto's van jouw kinderen!

Ze groeien zo ontzettend snel. Als mama van een super lief zoontje kan ik dit alleen maar bevestigen. Het lijkt wel gisteren toen ik hem voor het eerste in mijn armen kreeg, zo lief en klein! Ik kijk dan ook nog altijd met veel liefde terug naar alle foto’s die ik destijds van mijn kleintje gemaakt hebt. Dit gevoel van trots wat ik dan krijg gun ik jullie ook!

Laten we samen jouw kindje(s) op de foto zetten. Voor je het weet zijn ze het huis uit en staan ze op eigen benen. Laten we herinneringen maken nu ze nog klein zijn ♥

Wat kunnen jullie verwachten

Standaard vind deze fotoshoot plaats op een locatie naar keuze, bij voorkeur een buiten locatie denk hierbij aan de natuur maar kunnen er foto’s gemaakt worden in de stad. Wanneer de fotoshoot gaat beginnen gaan we indien nodig gezellig samen een stukje wandelen en zo op zoek naar de mooiste plekjes voor de foto’s. Voor een kind kan een fotoshoot veel energie kosten, zij hebben namelijk een relatief korte concentratiespanne. Voor het kind is het dan ook erg belangrijk dat ze tussendoor kunnen ontspannen. Het is dan ook helemaal niet erg als jouw kind even afgeleid is en even lekker wil spelen, dat is juist erg goed en ik probeer dit dan ook altijd te stimuleren. Want ook spelende kinderen kunnen super leuke foto’s opleveren.

Tijdens de fotoshoot maken we foto’s en ook is het mogelijk eventueel een kledingwissel te doen. Wil je liever geen kledingwissel doen, dan is dat zeker geen probleem. Toch raad ik je wel aan om een extra setje kleding mee te nemen. Wanneer jouw kleintje besluit even te gaan spelen kunnen de kleren natuurlijk vies worden. Een reserve setje is dan altijd handig.

Ik hoor graag wat jullie wensen zijn zodat we de fotoshoot volledig naar wens kunnen invullen.

Laten we samenwerken,

een fotoshoot gaat om meer dan alleen foto's ♥

Spreekt dit verhaal jullie aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

 

Mochten er nog twijfels neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Enthousiast geworden?

bekijk hier de tarieven.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden