Loveshoot

love

Verliefd, Verloofd, Getrouwd?

Een loveshoot kent vele namen, zo kun je ze tegenkomen als engagement shoot, koppel shoot of gewoon een fotoshoot voor 2. Het doel van deze fotoshoots is overal hetzelfde namelijk een fotoshoot van 2 personen die dol zijn op elkaar. Een loveshoot is dan ook een persoonlijke, intieme en betekenisvolle beleving die een weerspiegeling is van jouw relatie. Tijdens een fotoshoot ligt de focus dan ook op jullie twee. Even aandacht voor elkaar, want jullie relatie is het waard om even bij stil te staan.

Wist je dat een loveshoot ook erg geschikt is in een verloving mee aan te kondigen?

Wat kunnen jullie verwachten

Waarom zou je moeten kiezen voor een loveshoot? Jullie moeten natuurlijk niets maar wat is er nu leuker dan jullie liefde vieren? Zijn jullie verliefd, verloofd of getrouwd? Het maakt niet uit in welke fase jullie liefde is. Een loveshoot is een leuke manier om jullie liefde vast te leggen.

Standaard vind deze fotoshoot plaats op een locatie naar keuze. Het belangrijkste is dat de locatie aansluit bij wie jullie als koppel zijn. Wanneer de fotoshoot gaat beginnen gaan we gezellig samen een stukje wandelen en zo op zoek naar de mooiste plekjes voor de foto’s, tijdens deze wandeling bespreken we kort nogmaals alle wensen door.

Tijdens de fotoshoot maken we foto’s met verschillende samenstellingen. Zo worden er foto’s gemaakt van jullie samen maar ook is het mogelijk om losse portret foto’s te maken. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn zodat we de fotoshoot volledig naar wens kunnen invullen.

Wist je trouwens dat je ook je huisdier mee mag nemen naar een loveshoot?

love1

Laten we samenwerken,

een fotoshoot gaat om meer dan alleen foto's ♥

Spreekt dit verhaal jullie aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

 

Mochten er nog twijfels neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Enthousiast geworden?

bekijk hier de tarieven.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden