Nabewerking

Before
After

Is de foto nog niet goed genoeg naar de 'klik'?

De basis van de foto moet naar de ‘klik’ al goed zijn. Dit bekend dat de compositie goed moet zijn maar ook moet de foto scherp zijn. Deze dingen kunnen achteraf namelijk niet meer aangepast worden. Wat je achteraf nog wel kunt aanpassen is de belichting.

Tegenwoordig kun je er als fotograaf niet meer onderuit, nabewerking. Ook op social media zie je steeds vaker filters over foto’s. Nabewerking is dan ook echt iets wat bij het werk van een fotograaf hoort. Ik schiet zelf de foto’s altijd in RAW, dit betekend dat ik de foto’s altijd MOET nabewerken omdat RAW de foto al snel wat flets maakt. Een onbewerkte foto zal ik dan ook nooit leveren, maar wat doe ik precies wanneer ik jouw foto’s bewerk?

Wat kunnen jullie verwachten

Niet iedereen weet hoeveel werk en tijd er in de nabewerking zit, maar stiekem ben ik er toch altijd wel veel tijd aan kwijt. Dit is natuurlijk niet erg want op die manier weet jij zeker dat jouw foto’s op de juiste manier geoptimaliseerd en bewerkt worden.

Wanneer ik ga beginnen met het bewerken van de foto’s start ik met de basis aanpassingen. Hierbij moet je denken aan o.a.:
– Belichting
– Kleuren

Ben jij overtuigd?

Boek een fotoshoot bij Daphne Design ♥

Heb jij jou kunnen overtuigen om voor mij te kiezen als fotograaf? Super leuk! Want ik maak graag voor jou de mooiste foto’s en herinneringen.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden