Portretten

Ik wil jou versteld doen staan van jezelf.

Ik wil jou laten zien hoe mooi jij bent.

Een portret is veel meer dan even snel een foto maken. Een goed portret is een uitstekende manier om jezelf te presenteren, op jouw website of op sociale media. Natuurlijk zijn portretfoto’s ook leuk voor je naasten.

Nu denk je misschien ik ben niet fotogeniek maar iedereen is fotogeniek. Iedereen is fotogeniek of zijn of of haar eigen manier. Laat zien wie jij bent, wie jij écht bent!

Een portretshoot is ook uiterst geschikt om jouw zwangerschap mee vast te leggen!

Wat kunnen jullie verwachten

Standaard vind een fotoshoot plaats op een locatie naar keuze, bij voorkeur een buiten locatie denk hierbij aan de natuur maar kunnen er foto’s gemaakt worden in de stad. Wanneer de fotoshoot gaat beginnen gaan we gezellig samen een stukje wandelen en zo op zoek naar de mooiste plekjes voor de foto’s. 

Tijdens de fotoshoot maken we verschillende foto’s in verschillende poses op verschillende locaties. Daarnaast is het mogelijk om te wisselen van kleding. Mocht je gebruik willen maken van een kleding wissel neem dan verschillende setjes mee die passen bij jou en de locatie. Houdt er wel rekening mee dan mogelijk niet op alle locaties een geschikte ruimte is om te wisselen van kleding.

Ik hoor graag wat jou wensen zijn zodat we de fotoshoot volledig naar wens kunnen invullen.

Laten we samenwerken,

een fotoshoot gaat om meer dan alleen foto's ♥

Spreekt dit verhaal jullie aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

 

Mochten er nog twijfels neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Enthousiast geworden?

bekijk hier de tarieven.

Get in touch!

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden