Fotografie

Mijn aanbod

Dit kan ik voor jou betekenen

Wat leuk dat jij overweegt om een fotoshoot te boeken!
Hieronder vertel ik je graag meer over een fotoshoot bij Daphne Design & Fotografie.
Bij mij kun je terecht voor onder andere:

Kinderen

Gezinnen

Koppels

Portretten

Dieren

Shoot op maat

Laten we herinneringen vastleggen

Waarom kiezen voor een fotoshoot?

Ben je op zoek naar een manier om speciale momenten vast te leggen?

Een fotoshoot is niet zomaar even wat foto’s maken, er komt namelijk meer bij kijken. Een fotoshoot is een ervaring op zichzelf, waarbij je de kans krijgt om jezelf, je dierbaren of speciale gebeurtenissen op een prachtige manier vast te leggen. Ik streef ernaar om de samenwerking altijd in een zo plezierig mogelijke te laten verlopen. Bij mij staat rust, vertrouwen en transparantie hoog in het vaandel. Ik probeer jou dan ook altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de dingen die ik doe.

Hieronder probeer ik jou wat meer informatie te geven over mijn werkwijze.

Kennismaken en plannen

Voor de fotoshoot

Super leuk, je hebt een fotoshoot hebt geboekt of wilt gaan boeken!

Graag wil ik jou beter leren kennen om zo een beeld te krijgen van wie jij bent, waar ben jij naar op zoek bent en wat verwacht jij van mij als fotograaf. Ik geloof dat samenwerking de key naar succes is dus ik leer graag jou beter leren kennen om zo de fotoshoot volledig bij jou wensen te kunnen laten aansluiten.

Laten we afspreken!

Wanneer jij een fotoshoot hebt geboekt maken we een afspraak om elkaar te leren kennen. Dit kan zijn telefonisch, per e-mail of op locatie. Ik wil namelijk graag alles weten rondom jouw wensen, verwachtingen en ideeën bij de fotoshoot.

Brainstormen

Wanneer we elkaar hebben gesproken en meer te weten zijn gekomen over de verwachtingen van elkaar ga ik thuis aan de slag om jou ideeën visueel krijgen in de vorm van een kleine moodboard. Heb jij zelf voorbeelden van foto's die je mooi vind, stuur deze dan zeker door!

Props en kleding

Wanneer het moodboard klaar is gaan we samen kijken naar kleding en of er eventueel attributen nodig zijn tijdens deze fotoshoot. Ik probeer jou hierbij zoveel mogelijk tips te geven zodat je goed voorbereid naar de fotoshoot kunt komen.

Wijzigen...

Als alle voorbereidingen zijn getroffen is het wachten tot de fotoshoot gaat plaatsvinden. Heb je in de tussentijd andere ideeën gekregen of wil je dingen wijzigen? Dat kan! Neem dan gewoon even contact met mij op. De fotoshoot is namelijk voor jou, dus wanneer jij graag iets wilt wijzigen dan is dat helemaal geen probleem.

Ontspannen en genieten

Tijdens de fotoshoot

Yes, het is zo ver! Op de dag van de fotoshoot vind ik het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik werk het liefst in een ontspannen en gezellige sfeer zodat je volledig jezelf kunt zijn en kunt genieten van het moment. Ik probeer jou tijdens de fotoshoot zoveel mogelijk aanwijzingen te geven om zo het beste uit de fotoshoot te kunnen halen.

Genieten

Een grote camera voor je neus, soms kun je je hierdoor even erg ongemakkelijk voelen. Dit is heel normaal! Iedereen vind het de eerste keer een beetje spannend om op de foto te gaan. Tijdens de fotoshoot is er dan ook meer dan genoeg ruimte voor een praatje en ruimte om weer even te ontspannen. Op deze manier hoop ik dat jij volledig kunt genieten van de fotoshoot.

Samenwerking

Ik geloof dat samenwerking de key naar succes is dus jouw creatieve inbreng, ideeën en suggesties zijn dan ook meer dan welkom. Samen gaan we aan de slag om tot het beste resultaat te kunnen komen.

Nog even wachten …

Na de fotoshoot

De fotoshoot zit er alweer op! Tijdens het fotograferen kan ik volledig genieten omdat ik weet dat ik voor jou tastbare herinneringen aan het maken ben. Hopelijk heb jij net zo genoten als ik dat heb gedaan. Voor mij gaat nu het echte werk beginnen, ik ga namelijk aan de slag met alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot.

De eerste selectie

Na de fotoshoot ga ik thuis aan de slag om een eerste selectie te maken. Foto’s die wazig zijn of waar de ogen gesloten zijn probeer ik hier al zoveel mogelijk uit te filteren. Ook de foto's die niet aan mijn ‘standaard’ voldoen zullen verwijderd worden.

Kies zelf jouw foto's

Wanneer de eerste selectie plaatsgevonden heeft ontvang jij van mij een e-mail met een link naar jouw persoonlijke fotoalbum. Dit album geeft jou toegang tot alle foto's waar jij vervolgens de foto's kunt uitkiezen die jij graag wilt hebben.

Nabewerking

Wanneer je een keuze hebt gemaakt ga ik met deze foto’s aan de slag. Ik zorg ervoor dat elke foto zorgvuldig wordt beoordeeld en dat eventuele oneffenheden worden gecorrigeerd. De bewerkingen zijn subtiel en gericht op het verbeteren van de natuurlijke schoonheid en uitstraling.

Eindresultaat

Zodra alle foto’s zijn bewerkt zullen de foto’s per mail toegestuurd worden. Ik streef ernaar om je foto’s zo snel mogelijk te leveren, zodat je deze kunt delen en koesteren. Achteraf is het altijd mogelijk om extra fotoproducten zoals bijvoorbeeld afdrukken op fotopapier of canvas te bestellen.

Enthousiast geworden?

Boek nu jouw fotoshoot

Spreekt dit verhaal jou aan? Leuk! Laten we dan samenwerken.

Mochten er nog twijfels zijn of zit je nog met vragen neem dan vrijblijvend contact met mij op of bekijk de meest gestelde vragen. Ik luister graag naar jouw wensen en behoeften zodat ik jouw twijfels weg kan nemen.

Tarieven

Kies jou pakket

Budget

Gewoon een gezellige fotoshoot
65
Tot 0,5 uur fotografie
3 digitale foto's met logo
Online keuzegalerij
Professionele nabewerking
Fotoshoot op locatie (naar keuze)
De eerste 25km gratis!
Mogelijkheid tot het bestellen van extra foto's en/of fotoproducten

Standaard ✚

Net dat beetje extra
145
Tot 1 uur fotografie
5 digitale foto's met logo
dezelfde 5 digitale foto's óók zonder logo
Online keuzegalerij
Professionele nabewerking
Fotoshoot op locatie (naar keuze)
De eerste 25km gratis!
Mogelijkheid tot het bestellen van extra foto's en/of fotoproducten
Meest gekozen

Standaard

Let's create some memories
110
Tot 1 uur fotografie
5 digitale foto's met logo
Online keuzegalerij
Professionele nabewerking
Fotoshoot op locatie (naar keuze)
De eerste 25km gratis!
Mogelijkheid tot het bestellen van extra foto's en/of fotoproducten

Bovenstaande pakketten zijn met zorg samengesteld. De prijs is op basis van maximaal 4 personen of 2 dieren.
Wil je met meer personen/dieren op de foto? Dat kan! Voor ieder extra persoon/dier hanteer ik €20,00.
Dit is inclusief 1 extra foto met logo t.w.v. €8,00.

LET OP, het is achteraf niet mogelijk om te upgraden naar een ander pakket, wil je wisselen van pakket doe dit dan vóór de fotoshoot begint!

Get in touch!

Handige linkjes

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden