Trouwfotografie

vandaag is het jullie dag

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Trouwfotografie

Click. Shoot. Love

Tarieven

Welk pakket past bij jou?

Give me more

Zilver pakket

€550

Dit pakket is inclusief:

I want it all

Pakket op maat

op aanvraag

Stel zelf samen:

Wil je graag dat jullie hele dag wordt vastgelegd kies dan voor pakket op maat. Ik bespreek graag met jullie al jullie wensen zodat het fotopakket volledig afgestemd kan worden op jullie wensen. Zo weten jullie zeker dat er geen enkel (belangrijk) moment gemist wordt.

Handig om te weten

Fotoproducten

Alle foto's ontvang je digitaal. Achteraf is het altijd mogelijk om extra fotoproducten te bestellen. Enkele materiaal voorbeelden zijn afdrukken op fotopapier, plexiglas, hexagon, aluminium, forex of canvas.

Per stuk

op aanvraag

Reiskosten

Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief reiskosten /-tijd. Reiskosten worden in rekening gebracht vanaf 10 km enkele reis. Vooraf ontvang je een uitgebreid overzicht van de reiskosten.

per kilometer

€0,25

in een paar stappen

Mijn werkwijze

Stap 1. Kennis maken

Nadat het eerste contact heeft plaatsgevonden en ik gecontroleerd heb of ik jullie dag nog beschikbaar ben, plan in een kennismakingsgesprek met jullie in. Dit kan bijvoorbeeld bij jullie thuis zijn, ergens op locatie of uiteraard online. Tijdens dit gesprek wil ik jullie graag beter leren kennen, vertel ik iets over mijzelf en nemen we in grote lijnen jullie dag door.

Stap 2. Offerte

Tijdens het kennismaken wordt jullie gekozen pakket doorgenomen en kijken we of dit pakket aansluit bij jullie wensen. Indien er aanpassingen of toevoegingen noodzakelijk zijn dan ontvang je een aangepaste offerte. Deze zullen jullie per mail ontvangen. Zodra alles akkoord bevonden is ontvangen jullie van mij een betaalverzoek voor een aanbetaling. Zo zijn jullie er zeker van dat jullie gekozen datum definitief is.

Stap 3. Proef fotoshoot (optioneel)

Het is altijd fijn als je elkaar al een beetje kent. Het is daarom mogelijk een proef fotoshoot bij te boeken. Op deze manier kunnen jullie kennis maken met mij als fotograaf en mijn werkstijl. Indien mogelijk kan deze fotoshoot op de trouw locatie plaatsvinden, zo krijgen we een beter beeld van de locatie en de mogelijkheden.

Stap 4. De spanning stijgt

Ongeveer 2 weken voor jullie trouwdag hebben we nog even contact met elkaar. Eventuele bijzonderheden kunnen dan nog besproken én kunnen eventuele lijstjes voor gewenste groepsfoto's doorgenomen worden. Ook ontvangen jullie een betaalverzoek voor het restende bedrag zodat jullie volledig van jullie dag kunnen genieten en jullie geen zorgen meer hoeven te maken over de betaling.

Stap 5. Wedding day

Vandaag is het jullie dag. Jullie kunnen gaan genieten van alle dingen die deze dag te bieden heeft. Ik probeer mij als fotograaf zoveel mogelijk tussen de gasten te bewegen. Zo kom ik dicht bij de emoties en hebben jullie minder het gevoel dat er een camera op jullie gericht is.

Ik creëer geen momenten, maar leg vast wat ik zie.

Stap 6. Na de bruiloft

Zodra ik thuis kom ga ik aan de slag met jullie foto's.

Stap 7. De foto's

De foto's die door mijn selectie gekomen zijn ontvangen jullie binnen 4 tot 6 weken na de bruiloft. Deze foto's ontvangen jullie met logo (geschikt voor social media) én zonder logo (geschikt voor afdrukken).

Stap 8. Afdrukken (optioneel)

De mooiste foto’s verdienen het om dagelijks gezien te worden én om geprint te worden in de beste kwaliteit! Daarom is het mogelijk om jullie foto's door Daphne Design te laten afdrukken. Deze foto's worden bij een professioneel fotovaklab. Afdrukken kan op verschillende materialen voor aan een wand of in een lijstje.

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden