Nabestellen

alle foto's verdienen het om afgedrukt te worden

Maak het tastbaar

Foto´s om te laten zien

Choose. Print. Enjoy

Foto´s om van te houden

De mooiste herinneringen tastbaar

Jouw huis, jouw thuis! De plek waar jij dagelijks bent, een plek die je lief hebt en waar je even tot rust kunt komen. Wat is er dan mooier om jouw foto’s groot aan de muur te hangen. Zo kun je dagelijks vol trots terugkijken naar deze mooie momenten.

Digitaal blijven foto’s vaak alleen op de computer of mobiel. Dit is zonde want alle foto’s verdienen het om gezien te worden. Laat de meest kostbare foto’s afdrukken en maak momenten tastbaar. Op deze manier komen ze nog meer tot hun recht! Laat je foto’s afdrukken op fotopapier zodat je deze kunt verwerken in een fotoalbum of laat je foto vergroten tot mooie wanddecoratie.

Handing om te weten

Grote kleine lettertjes

Goed om te weten

Afdrukken en vergrotingen kunnen alleen besteld worden met foto's die jij al ontvangen hebt bij de fotoshoot. Prijzen zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten.

Ophangsystemen

Alle wandproducten worden geleverd zónder ophangsysteem, deze kan wel makkelijk mee besteld worden. Afhankelijk van het formaat en materiaal zijn er verschillende soorten ophangsystemen. Wanneer je kiest om de wanddecoratie mét ophangsysteem te ontvangen dan wordt automatisch voor het geadviseerde systeem gekozen.

Versturen met PostNL of DHL

Wanneer het product kleiner is dan 60 cm aan de langste zijde kan het met de post verstuurd worden. Grotere producten kunnen niet verzonden worden. De verzendkosten zijn afhankelijk van het op dat moment geldende tarief.

Persoonlijk bezorgen

Liever laten bezorgen? Wij spreken een dag en tijd af wanneer ik langskom met jouw product. Er zit hierbij geen afmetingsbeperking bij zolang het in de auto past. De kosten zijn afhankelijk van de reisafstand en -tijd.

Product afhalen

Liever zelf het product komen ophalen? Dat is alleen mogelijk op afspraak.

Digitale bestanden

Digitaal HR €15,00
Geschikt voor afdrukken, incl. gratis social media bestand
Digitaal HR 6=5 €75,00 €90,00
6 voor de prijs van 5

Afdrukken

10 x 15 cm €4,00
13 x 18 cm €5,00
20 x 30 cm €9,00

Afdrukken worden standaard geprint op zijde mat papier. Dit is ideaal wanneer je een foto wilt inlijsten. Liever een glanzende foto? Geef dit dan door bij het bestellen.

Wanddecoratie

Plexiglas
De glasplaat is tot en met het 60x40 cm 3mm dik en daarboven 5mm.
20 x 30 cm €40,00
30 x 40 cm €57,50
40 x 60 cm €70,00
Aluminium
Gedrukt op wit aluminium (zonder aluminium structuur) voor binnen.
20 x 30 cm €30,00
30 x 40 cm €55,00
40 x 60 cm €67,50
Canvas
Op basis van 2cm frame met uitgetrokken rand.
20 x 30 cm €27,50
30 x 40 cm €47,50
40 x 60 cm €57,50

Op zoek naar Iets anders?

Staat jouw gewenste foto product er niet tussen? Bovenstaand zijn de meest gekozen materialen. Er zijn echter nog tal andere foto producten en formaten mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

de opties

Ophangsystemen

Afstandhouder

Een paneel ophangen kan gemakkelijk en stevig met een afstandhouder. Door de afstandhouder hangt je paneel een stukje van de wand, hierdoor creëer je niet iets meer uitstraling. Om gebruik te maken van een afstandhouder dan moet jouw op te hangen voorwerp voorzien zijn van boorgaten.

Ophangplaat (blinde ophanging)

Dit ophangsysteem bevestig je aan de achterkant van het paneel en er zijn geen schroeven in het zicht. Door het ophangsysteem hangt jouw plaat een stukje van de muur af, wat jouw foto net wat meer uitstraling geeft.

Tandhanger

Met deze tandhanger hang jij jouw canvasdoek of foto op hout stevig aan de muur. Het ophangsysteem is gemakkelijk te bevestigen. Je monteert het haakje aan de achterkant van het doek, waardoor deze niet meer zichtbaar is als de foto eenmaal hangt.

Let op, afhankelijk van het formaat van jouw gekozen wanddecoratie kan het zijn had er een ander systeem geadviseerd wordt.
Mocht er een ander systeem beter passen dan zal ik dit vóór het definitief doorzetten van de bestelling eerst met jou bespreken, zo weet je zeker dat jij het gewenste systeem ontvangt.

Let's connect

Handige linkjes

© Daphne Design & Fotografie 2022   |   Made with ♡   |   Algemene voorwaarden