DSC_7718-verkleind

Hi, ik zal mezelf even voorstellen

ik ben Daphne Vermeulen

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn partner en Border Collie ‘Koda’ in het mooie Noord-Brabant. Al van jongs af aan ben ik actief in de paarden- en hondenwereld. Ik ben een echte dierenvriend en werk ook graag met dieren samen. Mijn passie voor fotografie en de liefde voor dieren heb ik dan ook gebundeld tot het geen ik het liefste doe; het maken van dierbare herinneringen en het vastleggen van emoties!

Mijn kennis en ervaringen heb ik opgedaan door het volgen van diverse workshops en cursussen. Daarnaast ben ik afgestudeerd als Media Vormgeefster met een specialisatie voor webdesign.

Mijn doel als fotograaf is dan ook om de dieren zo puur en echt mogelijk te fotograferen. Het karakter moet namelijk op de foto terug te zien is. Je wilt je dier namelijk het liefste herinneren zoals hij of zij ook echt is.

Als ik aan het fotograferen ben dan kan ik even alles om mij heen vergeten en 1 worden met mijn camera en model. Zo laat ik bij de ‘klik’ van de camera een stukje tijd bevriezen. Zo creëren we samen een tastbare herinnering voor de toekomst. Een moment om weer even stil te staan bij het verleden.

Als ik werk met dieren word ik extra gelukkig, dieren zijn namelijk altijd puur en oprecht en hier kan ik weer intens van genieten. Het fotograferen van dieren is dan ook mijn passie en is iets wat ik ook graag doe. Geen enkel dier is hetzelfde en dit maakt het fotograferen dan ook altijd weer een leuke uitdaging. Een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak!

Wanneer ik niet aan het fotograferen ben dan kan ik ook enorm genieten van mijn hond. Samen met Koda (mijn Border Collie) ben ik actief in de hondensport en beoefen ik sporten zoals canicross, agility en dogsurvival. Ook ben ik geregeld op stal te vinden bij mijn lieve haflinger ‘Quinty’. Quinty is al op leeftijd en wordt daarom niet meer intensief gereden maar wij kunnen samen wel intens genieten van de natuur in de omgeving tijdens een ontspannen buitenrit.

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen zijn of wil je meer over mij te weten komen? Stel je vragen gerust en neem contact met mij op!

12495948_10209301268235131_1559674487432294012_o

Wist jij dat je voorafgaand aan een fotoshoot een gratis kennismakingsgesprek kunt boeken?

4 feitjes over mij

Mijn lievelingseten is ...

Andijviestamp met spekjes

Ik ben doodsbang voor ...

Spinnen en vogels

je mag me 's nachts wakker maken voor ...

Waterijs en koekjes,
ja ik ben een echte koekiemonster !!

mijn droom is ....

Een fotoreis maken naar het buitenland